Όταν σκεφτεσαι την ανανέωση της ντουλάπας σου για τη σεζόν που έρχεται, άθελα σου πιάνεις τον εαυτό σου να ψάχνει τα fashion shows που πραγματοποιήθηκαν για την έναρξη της σεζόν για να δεις τι ρούχα θα κρατήσεις και τι θα αγοράσεις. Εμείς κάναμε μια βόλτα και πραγματικά ετοιμάσου για ατελείωτο shopping.

Το Sportmax show που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μιλάνο και όπως θα δεις κυριαρχούν οι μαύρες, λευκές και γκρι αποχρώσεις. Το sport chic look όπως βλέπεις και εσύ ήρθε για να μείνει και είμαστε χαρούμενες για αυτό αφού προσφέρει άνεση αλλά και στυλ ακόμα και αν κάποτε πιστεύαμε ότι αυτά δεν ταιριάζουν.

133559133561

Στο Μιλάνο πραγματοποιήθηκε και το Fashion Show Μax Mara και όπως θα δεις το χρώμα κυριαρχεί για τη σεζόν ss19. Οι γραμμές μπορεί να δείχνουν απλές αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακές που κεντρίζουν το βλέμμα και κλέβουν τις εντυπώσεις.

11122

Μία συλλογή με πηγή έμπνευσης τον κόσμο του rodeo, ένα οn-trend concept τόσο για το street style όσο και για τα πρόσφατα fashion catwalks. Με έμπνευση τη Δύση, floral prints και μοτίβα με λαχούρια ενσαρκώνουν μία συλλογή που βασίζεται σε δαντέλα 2 τόνων και ένα τριαντάφυλλο-απλίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα χρώματα ποικίλουν από το χαρακτηριστικό denim blue έως το κλασικό black & white.

ymWgbjAA

Αυτό το φθινόπωρο, η Η&Μ συνεργάζεται με τον θρυλικό βρετανικό οίκο εσωτερικής διακόσμησης Morris & Co., ο οποίος ιδρύθηκε το 1861 από τον William Morris, έναν από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές του κινήματος Arts & Crafts. Η συλλογή περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο γνωστά μοτίβα από το αρχείο του Morris & Co., σε ρομαντικά αλλά και νέα, προσαρμοσμένα σχέδια και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online.Η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από κομψά παλτό, σακάκια και παντελόνια, ρομαντικά φορέματα και μπλούζες, άνετα πλεκτά και διαφορετικά κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους. Οι γραμμές είναι πιο μακριές και λιτές, με διαφορετικές μίξεις μαλλιού, βελούδο, ρευστά υφάσματα και λεπτομέρειες όπως περίτεχνα δεσίματα στο λαιμό, ογκώδη μανίκια, έντονες πιέτες και βολάν.

cq5dam.web.860.860