Αν πιστεύεις ότι το κοκτειλ είναι καλοκαιρινή υπόθεση τότε να ξέρεις κάνεις μεγάλο λάθος! Γιατί να μην δοκιμάσεις ένα χειμερινό κοκτειλ; Ετοιμάσαμε για εσένα την παρακάτω συνταγή που θα σε ξετρελάνει.

Υλικά

30 ml St. Germain λικέρ
80 ml  Belvedere
1/2 ώριμα γκρέιπφρουτ
3 κσ σπόρους ροδιού
πάγος

Εκτέλεση

Αφαιρούμε το εξωτερικό μέρος του γκρειπφρουτ και το πιέζουμε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει χυμός. Προσθέτουμε το λικέρ και τη βότκα μαζί με το ρόδι πιέζοντας ξανά, προσθέτουμε θρυμματισμένο πάγο και σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγο ροζ γκρειπφρουτ.

Capture

Οι βότκες Belvedere Smogóry Forest και η Belvedere Lake Bartężek παρασκευάζονται από τη σπάνια σίκαλη Diamond Dankowskie, ένα σιτηρό με πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα που καλλιεργείται αποκλειστικά στα μεμονωμένα κτήματα συγκεκριμένων περιοχών της Πολωνίας.

Κάθε βότκα έχει εντυπωσιακά διαφορετικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας την ικανότητά της σίκαλης να εκδηλώνει πολλά διαφορετικά προφίλ. Η βότκα Belvedere Smogóry Forest είναι τολμηρή και απολαυστική. Αναδεικνύει τις πιο πλούσιες γεύσεις της σίκαλης, ενώ η βότκα Belvedere Lake Bartężek είναι δροσερή και εκλεπτυσμένη. Έρχονται να συμπληρώσουν την οικογένεια της Belvedere Vodka, που είναι γνωστή για τον ευγενή και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της και επιδεικνύουν μια παλέτα διαφορετικών γευστικών προφίλ της σίκαλης.

«Οι καινούριες Single Estate Rye βότκες αντιπροσωπεύουν μια πολύ ιδιαίτερη καινοτομία για την Belvedere» είπε ο Rodney Williams, Πρόεδρος της Belvedere Vodka. «Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να δείξουμε ότι υπάρχει φινέτσα, διακριτικότητα και εξαιρετική ποιότητα στη βότκα. Αντικατοπτρίζει επίσης τη δέσμευσή μας να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες μας, τόσο στη χρήση της σίκαλης Dankowskie Diamond, όσο και την ικανότητά μας να σχεδιάζουμε ξεχωριστές γεύσεις.»

Η σειρά Belvedere Single Rye διαθέτει μια μοναδική νέα συσκευασία που υποδηλώνει τη ξεχωριστή βότκα που περιέχεται σε κάθε μπουκάλι. Τα νέα μπουκάλια έχουν μια μοναδική τετράγωνη βάση, η οποία βαθμιαία εξελίσσεται σε μια στρογγυλή κορυφή και πιο κοντό λαιμό που παραπέμπει σε πολυτελή μπουκάλια σκούρων ποτών. Το Smogóry Forest είναι φιμέ γκρι και η Lake Bartężek έχει το μπλε του μεσονύκτιου, το καθένα από τα οποία εξελίσσεται από σκούρο σε σχεδόν διάφανο, δημιουργώντας ένα κομψό βάθος. Κοιτάζοντας δύο μπουκάλια δίπλα- δίπλα σου αποπνέουν έναν σοφιστικέ χαρακτήρα κομψότητας και στυλ προβάλλοντας την φύση των terroir τους.