Απίστευτο και όμως αληθινό το παρακάτω σκηνικό που θα ακούσεις. Ένα χρόνο πριν σίγουρα είχες ακούσει τη δήλωση της που είχε προκαλέσει σάλο και έλεγε στη βρετανική εκπομπή «ITV This Morning» ότι απάτησε τον αρραβωνιαστικό της με ένα φάντασμα. Η Ρεαλμ όπως λέγεται μετά από αυτό χώρισε με τον σύντροφο της και από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε σχέσεις με τουλάχιστον 20 φαντάσματα.

Ένα από αυτά φαίνεται πως κέρδισε την καρδιά της δείχνοντας την αληθινή αγάπη. Εννέα μήνες σχέση είχαν η Ρεαλμ και το φάντασμα της όταν αποφάσισαν να πάνε ένα ταξίδι για την επέτειο τους. Εκεί, στις σπηλιές Wookey Hole της Αγγλίας το φάντασμα μπορεί να μην γονάτισε αλλά τον άκουσε να της μιλάει και όπως αποκαλύπτε στη “Sun” δεν έχει γόνατα αλλά η φωνή του ήταν βαθιά και σέξι. Η 30 χρονη Ρεαλμ γνώρισε το νέο της σύντροφο φάντασμα σε ένα ταξίδι στην Αυστραλία και το μόνο που δεν ήθελε ήταν να μπει στη διαδικασία της σχέσης. Ξαφνικά λοιπόν ενώ περπατούσε ένιωσε μια ενέργεια και ήταν εκείνος (το φάντασμα μπορεί να μην έχει όνομα αλλά για εκείνη είναι ο έρωτας της ζωής της και μάλιστα αποκαλύπτει πως θέλει να κάνει και παιδί μαζί του.

 

 

Και αν αναρωτιέστε πως το πήραν η οικογένεια της και οι φίλοι της, θέλω να σας πω πως όχι μόνο έχουν αγκαλιάσει την συγκεκριμένη σχέση αλλά τη βοηθούν και στο να σχεδιάσει τον γάμο της, την οποία και φαντάζεται σαν παγανιστική τελετή. Από την άλλη αν απορείτε αν έκαναν σεξ τότε να σας ενημερώσουμε πως έκαναν κατά τη διάρκεια που το αεροπλάνο επέστρεφε από την χώρα που γνωρίστηκαν και τέλος προσθέτει: «Οι οργασμοί που έχω με σύντροφο μου ήταν πιο ικανοποιητικοί από αυτούς που είχα με τους συνηθισμένους άνδρες».