Επιτέλους ο Ιανουάριος τελείωσε και αν σκεφτείς ότι και ο Φεβρουάριος είναι μόλις 28 μέρες τότε πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην άνοιξη φορώντας ένα παλτό το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μπορεί το ένα ροζ παλτό να μην είναι η πρώτη επιλογή που σκέφτεσαι όταν θέλεις να προστατευθείς από το κρύο αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα.

Capture

Για αρκετά χρόνια το ροζ παλτό φιγουράρει στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων για αυτό και κάθε σχεδιαστής φροντίζει να συμπεριλαμβάνει αυτό το χρώμα στη συλλογή του. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο ιδιαίτερο και αξίζει να κερδίσει μια θέση στη ντουλάπα σου.

Capture

Το ροζ παλτό λοιπόν αναδεικνύει την επιδερμίδα σου και φωτίζει αρκετά το πρόσωπο σου, για να μη πω για τις φωτογραφίες στο Instagram που μπορείς να βγάλεις έτσι; Ξέρω τι σκέφτεσαι, μήπως φορώντας το θυμίζεις την “Εκδίκηση της Ξανθιάς” που κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί αν δεν το φορέσεις με ροζ πίστεψε με το συγκεκριμένο παλτό μπορεί να πάει με όλα όσα έχεις στη ντουλάπα σου.

Capture

Όσο λοιπόν είναι χειμώνας μπορείς να το βάλεις με ένα total black σύνολο για να δώσεις το απαραίτητο χρώμα σε κάθε σου πέρασμα, ενώ μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός άλλαξε και φόρεσε το λευκό σου σύνολο και άφησε τους όλους με το στόμα ανοιχτό. Αν πάλι θες να το φοράς καθημερινά στο γραφείο τότε μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα τζιν και ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα όπως το lime. Αν είσαι των πιο σκούρων χρωμάτων τότε ακόμα και μια μπεζ ή καφέ μπλουζα αρκεί για να σε μετατρέψει σε fashion icon.

Capture

 

Και αν ακόμα απορείς που θα βρεις το δικό σου τότε η λύση κρύβεται στο θηλυκό σύμπαν του Falconeri – το ιταλικό brand του Calzedonia Group με έδρα στη Βερόνα, που ειδικεύεται στο κασμίρ και τα πολυτελή νήματα. Το δικό μας αγαπημένο λοιπόν κασμιρένιο ζεστό ροζ παλτό είναι αυτό. Ποιο είναι το δικό σου;