Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μπαίνει ως guest ο Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Αλέξανδρου Βασταρδή.

Νέες ανατροπές στην σειρά – φαινόμενο «Άγριες Μέλισσες». Νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του, ο Αλέξανδρος Βασταρδής. Ένας νέος και γοητευτικός γυναικολόγος, στη Λάρισα. Η καλή του φήμη οδηγεί τον Νικηφόρο και τη Δρόσω να ζητήσουν τη βοήθειά του στο ζήτημα της εγκυμοσύνης. Σύντομα όμως, ο Βασταρδής θα μπει στη ζωή της Θεοδοσίας, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον Λάμπρο. Η παρουσία του θα είναι καταλυτική στη σχέση του ζευγαριού, προκαλώντας συνέπειες που κανείς δεν υπολόγιζε.

Δείτε το επεισόδιο σήμερα Τρίτη 11/2/2020 στις 22:45 στον ΑΝΤ1 και στην ιστοσελίδα του ANT1 μέσω live streaming.

άγριες μέλισσες

Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 είναι η σειρά της χρονιάς 

Καταξιωμένοι ηθοποιοί και συντελεστές ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που έχει σαρώσει την τηλεθέαση. Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν τους Έλληνες που είχαν ξεγράψει την τηλεόρασή τους, να ξανά ανοίξουν τους δέκτες τους.

“Κάθε φορά που γεννιόνταν μία κόρη ο πατέρας της Ελένης, της Ασημίνας και της Φρόσως φύτευε και μία λεύκα στην άκρη του περιβολιού τους για να τιμήσει τον ερχομό του νέου παιδιού. Όσο αυτές μεγάλωναν και έστεκαν ψηλές και λυγερόκορμες, τόσο τις καμάρωνε σαν τις κόρες του. Στην πιο περήφανη λεύκα, όμως, στη λεύκα της Ελένης, ένα σμήνος από άγριες μέλισσες είχε πια φωλιάσει. «Τυχερή θα είσαι, κόρη μου, κι η ζωή θα είναι γλυκιά σαν τούτο εδώ το μέλι. Θα δεις», της έλεγε ο πατέρας της. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η Ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «Που να ‘ξέρες, πατέρα… Που να ‘ξέρες πως η ζωή μόνο πίκρες έχει γράψει για το ριζικό μου».”

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου – 11/2/2020