Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έκαναν κάτι πολύ απλό, να κάνουν την αγορά τους μέσω internet. Εμείς θα σας δείξουμε σήμερα δέκα αγορές που .. δεν πήγαν και τόσο καλά.

Κούνια για μωρό

Όταν περιμένεις το νέο μέλος της οικογένειας θέλεις να έχεις όλα τα απαραίτητα, όπως μια κούνια. Τι κρίμα όμως που η κούνια είναι σε μέγεθος παλάμης; Μάλλον το μωρό δεν θα το χρησιμοποιήσει εκτός αν είναι η τοσοδούλα!

Μια άνετη πολυθρόνα

Όταν ετοιμάζεις το νέο σου σπίτι έχεις πολλές ιδέες για το πως θα το διακοσμήσεις. Υποθέτουμε λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν αγόρασε μια τόσο μικρή πολυθρόνα, τουλάχιστον ο σκύλος του θα είναι ευτυχισμένος, αν έχει!

Η πισίνα των ονείρων

Για τη συγκεκριμένη αγορά έχω να πω το εξής: ο άντρας επέμενε να την αγοράσουν ενώ η γυναίκα ήταν επιφυλακτική λόγω τιμής! Τώρα μάλλον θα πρέπει να αγοράσουν ακόμα μια σε κανονικό μέγεθος.

Επιπλο τηλεόρασης

Θες ένα έπιπλο για την τηλεόραση σου, το δέχομαι. Θέλεις να έχεις και αποθηκευτικό χώρο, επίσης το δέχομαι. Γιατί δεν κοιτάς όμως τις διαστάσεις του; Δεν θα μάθουμε ποτέ.

Παίζουμε πόκερ

Ήθελε που λέτε ο συγκεκριμένος πελάτης να αγοράσει μια τράπουλα για να παίξει πόκερ το βράδυ που θα έκανε το bachelor party του. Που να φανταζόταν;

Περσικό Χαλί

Να υποθέσουμε ότι το μέγεθος στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μετράει έτσι; Οπότε μάλλον αντί να το στρώσει στο σαλόνι του θα το χρησιμοποιήσει για το ποντίκι του υπολογιστή του.

Καρέκλες τραπεζαρίας

Τις αγαπάς και εσύ αυτές τις καρέκλες όσο και εγώ; Τι κρίμα που δεν είναι στο σωστό μέγεθος, ελπίζω να μην πέταξε τις παλιές του τουλάχιστον.

Το νυφικό για την πιο ωραία μέρα της ζωής σου

Το νυφικό δεν πρέπει να το αγοράζεις από το internet. Γιατί ίσως να μην είναι ότι έχεις ονειρευτεί. Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην πλησίαζε η μέρα του γάμου ώστε να προλάβει να αγοράσει άλλο, από φυσικό κατάστημα αυτή τη φορά.

Το φανελάκι

Παίρνεις φανελάκι και σου βγαίνει φόρεμα. Τουλάχιστον η κοπέλα του θα είναι ευτυχισμένη, αυτός πάλι όχι!

Κούπα που αλλάζει σχέδιο

Ξέρεις είναι αυτές οι κούπες που βάζεις ζεστό ρόφημα και αλλάζει χρώμα. Ναι, μόνο που αυτή δεν έχει το σωστό τύπωμα πάνω έχει το πριν και το μετά σε ένα!