Πριν αρκετό καιρό είχα δει ένα βίντεο για να κάνεις μπουκλες χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι σου. Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε περίεργο και δεν το πίστεψα όταν όμως μετά από μερικές μέρες ήρθε μια φίλη μου και μου λέει το έκανα με αυτόν τον τρόπο έμεινα άφωνη και είπα ότι σίγουρα έπρεπε να το δοκιμάσω. Και έτσι και έγινε. Το αποτέλεσμα είναι απίθανο και φυσικά χωρίς πιστολάκι, ιδανικό για εσένα που θέλεις όμορφα μαλλιά ακόμα και αν τα έχεις ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό.

Βάζουμε τη μέση από το μπουρνούζι στην κορυφή του κεφαλιού και χωρίζουμε τα μαλλιά σε δύο τμήματα. Αρχίζουμε να πλέκουμε ένα είδος “γαλλικής” κοτσίδας έχοντας την μια τούφα την οποία γυρίζουμε γύρω από τη ζώνη με μια δεύτερη νέα τούφα. Μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία από τη μια πλευρά τοποθετείς ένα λαστιχάκι και ακολουθείς την ίδια διαδικασία για την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια πας για ύπνο και την επόμενη μέρα λύνεις αυτές τις περίεργες κοτσίδες σου. Το αποτελέσμα θα σε αφήσει άφωνη. Βέβαια λειτουργεί ακόμα καλύτερα αν τα μαλλιά σου δεν φριζάρουν. Αλλά και για αυτό σου έχω λύση γιατί έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Η νέα μάσκα Hairdresser’s Invisible Oil Mask κυριολεκτικά με έσωσε. Είναι μία καινοτόμα και εξαιρετικά θρεπτική εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών που αναζωογονεί χωρίς να βαραίνει τα ξηρά μαλλιά προσφέροντας έως και 72 ώρες διαρκούς ενυδάτωσης. Όπως και τα υπόλοιπα αγαπημένα προϊόντα της σειράς, η Hairdresser’s Invisible Oil Mask είναι εμπλουτισμένη με το θρυλικό Μίγμα 6 Ελαίων: Καρύδας, Argan, Αμυγδάλου, Σπόρων Σταφυλιού, Κνήκου και Macadamia. Επιπλέον, είναι ενισχυμένη και με ένα ενυδατικό μίγμα από έλαιο moringa και εκχύλισμα ροδιού.

Τα ξηρά, αφυδατωμένη ή διψασμένα μαλλιά, θα λατρέψουν αυτήν τη νέα μάσκα μαλλιών που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια του ντους και διαθέτει ένα βολικό flip-top καπάκι. Η multitasking μάσκα ξεμπερδεύει τα μαλλιά, προσθέτει λάμψη, βελτιώνει την εμφάνιση των ξηρών, ταλαιπωρημένων μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα. Και φυσικά, είναι ασφαλής για το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά!