Οι χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο δέρμα μας. Τόσο ο αέρας όσο και η θέρμανση ξηραίνουν την επιδερμίδα. Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα η ξηρότητα μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα και σπάσιμο του δέρματος σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Η La Roche-Posay, ηγέτιδα μάρκα στο κομμάτι της περιποίησης επιδερμίδας, έχει παρουσιάσει μια νέα σειρά προϊόντων, την Cicaplast, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που προκαλεί το κρύο σε πρόσωπο, χέρια και χείλη.

Η σειρά περιλαμβάνει:

-Cicaplast Baume B5 Κρέμα Ανάπλασης

Πρόκειται για μια κρέμα βάλσαμο για την ανάπλαση και επανόρθωση του ερεθισμένου δέρματος όλης της οικογένειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Εφαρμόζετε 2 φορές την ημέρα σε καθαρό και στεγνό δέρμα σε σώμα, πρόσωπο και χείλη. Έχει ευχάριστη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

-Cicaplast Levres Επανορθωτικό Μπαλμ για Χείλη & Μύτη

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη, χάρη στη σύνθεσή του που συνδυάζει Πανθενόλη 5% με MP-LIPIDS. Πρόκειται για λιπίδια που ενεργοποιούν τη σύνθεση ενυδατικών παραγόντων, λιπιδίων και πρωτεϊνών.

-Cicaplast Mains Hand Cream

Καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει τα ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια από οικιακές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Η σύνθεσή του συνδυάζει Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη. Έχει μη λιπαρή υφή που δημιουργεί προστατευτικό φραγμό.

-Cicaplast Hydro Alcoolique Purifying Hand Gel

Κι επειδή πλέον ο κορονοϊός είναι μέρος της ζωής μας, τo καθαριστικό με αιθυλική αλκοόλη της σειράς Cicaplast είναι απαραίτητο για να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά όπου κι αν βρίσκεστε. To Purifying Hand Gel της La Roche-Posay είναι ιδανικό για την απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα και θα αποτελέσει σύμμαχό σας ιδιαίτερα όταν δεν έχετε πρόσβαση σε νερό και σαπούνι.