Η Άνοιξη ήρθε και επίσημα και έφερε μαζί της έναν δυνατό αέρα ανανέωσης. Έτσι, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε μερικά νέα προϊόντα ομορφιάς που διεκδικούν μία θέση στο ηλεκτρονικό μας καλάθι. Αυτές είναι οι προτάσεις που μοιραζόμαστε μαζί σας:

Τα προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που πέρασε:

Αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας με το foundation Touche Éclat Le Teint

Πρόκειται για το – θρυλικό πια – εμβληματικό foundation με αέρινη και λεπτόρρευστη υφή που χαρίζει το ιδανικό αποτέλεσμα. Σήμερα, αυτό το εμβληματικό προϊόν με την ανάλαφρη σύνθεση και το αέρινο τελείωμα ενισχύεται κι εμπλουτίζεται με βότανα από τους κήπους του οίκου YSL Beauté στην κοινότητα Ourika.

Το νέο Touche Éclat Le Teint προσφέρει 3 σημαντικά οφέλη: φυσική λάμψη υγείας, 24ωρη κάλυψη που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα και 24ωρη ενυδάτωση για αψεγάδιαστη όψη χωρίς συμβιβασμούς.

Τα νέα συστατικά που προέρχονται από την κοινότητα Ourika. Μια όαση στο παρθένο τοπίο της οροσειράς Άτλαντας στο Μαρόκο, όπου επικρατούν ακραίες συνθήκες. Τα βότανα καλλιεργούνται σε συνεργασία με έναν συνεταιρισμό γυναικών, για να μελετάται και να κατανοείται καλύτερα η ισχυρή δράση τους.

Το εντυπωσιακό σύμπλεγμα αποτελείται από: εκχύλισμα καλέντουλας για εξομάλυνση του τόνου της επιδερμίδας, εκχύλισμα μολόχας για φωτεινή επιδερμίδα και παράγωγο βιταμίνης Ε για προστασία της επιδερμίδας από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες.

Το ανανεωμένο foundation προσφέρει φυσική λάμψη υγείας χάρης στην σύνθεσή του με φυσικά συστατικά. Κατά την 24ωρη κάλυψη του, αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα. Χάρη στην ανάλαφρη, λεπτόρρευστη υφή, η επιδερμίδα φωτίζεται με μεσαία κάλυψη και παραμένει άνετη χωρίς να δείχνει ψεύτικη.

Οι ίδιες 20 αποχρώσεις σε 4 διαφορετικές χρωματικές οικογένειες, για να καλύπτουν διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας: πολύ ανοιχτόχρωμους, ανοιχτόχρωμους, μεσαίους, σκουρόχρωμους. Οι αποχρώσεις έχουν σχεδιαστεί, για να αναδεικνύουν διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας με την εμβληματική λάμψη του οίκου.

Μαλλιά που χρειάζονται επανόρθωση; Ιδού η λύση: Bb.Bond-Building

Μετά από μήνες που τα μαλλιά μας έχουν μείνει απεριποίητα, χωρίς θεραπείες, χωρίς κούρεμα, χρειάζονται την απαιτούμενη φροντίδα. Έτσι, μας τράβηξε την προσοχή η νέα σειρά επανόρθωσης μαλλιών Bb.Bond-Building με το σύμπλεγμα Honey Bond-Building που δρα στο εσωτερικό τους.

Διαβάζουμε ότι, τα υγιή και δυνατά μαλλιά διαμορφώνονται από το εσωτερικό τους χάρη στο Honey BondBuilding Complexτο οποίο προσφέρει βαθιά επανόρθωση από την θερμότητα του styling, τις χημικές και τις φυσικές φθορές.

Υπόσχεται επαναφορά στην υγιή κατάσταση των μαλλιών μας από την πρώτη κιόλας χρήση της σειράς Bb.Bond-Building. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ξανά περιποιούμαστε τα μαλλιά μας, δοκιμάζονται πλέον άφοβα διαφορετικά styles, χρώματα και υφές στα μαλλιά μας.

Το άρωμα του Απριλίου είναι το Beautiful Magnolia

O ερχομός της Άνοιξης σηματοδοτεί μία σειρά ευχάριστων αλλαγών, με πρώτη από όλες αυτή του καιρού. Η μέρα μεγαλώνει, η φύση έχει ανθίσει, ο αέρας μυρίζει φρεσκάδα, το χρώμα κυριαρχεί. Υπάρχει καλύτερος μήνας για να ερωτευτείς;

Γι’ αυτό, βρήκαμε το κατάλληλο άρωμα που χαρακτηρίζει την εποχή αυτή.

Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Beautiful Magnolia, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τα ιδιαίτερα συναισθήματα που δημιουργεί η πρώτη ματιά σε μία ιστορίας αγάπης, η οποία τώρα ξεκινάει.

Το Beautiful Magnolia αναδύει ένα ιδιαίτερο πάθος και ρομαντισμό με παιχνιδιάρικα στοιχεία, αιχμαλωτίζοντας τη σαγηνευτική ομορφιά της Μανόλιας καθώς ανθίζει, αλλά και το πλούσιο άρωμα που προκύπτει από την καρδιά του αρώματος, καθώς ξετυλίγεται μία μοναδική ιστορία αγάπης. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε μία μυρωδιά που να χαρακτηρίζει καλύτερα τον αγαπημένο ανοιξιάτικο μήνα.

GLAMGLOW SUPERWATERGEL: Το ενυδατικό gel που έρχεται να σώσει την επιδερμίδα μας 

Το GLAMGLOW SUPERWATERGEL Clarifying TripleAcid OilFree Moisturizer είναι το νέo σου ενυδατικό gel που μπορεί να κάνει τα πάντα, καθώς προσφέρει Low-Dose οξέα και High-Impact αποτελέσματα. Οι μικρότερες καθημερινές δόσεις από υψηλότερες συγκεντρώσεις AHA & BHA αποτελούν έναν μοναδικό τρόπο απολέπισης της επιδερμίδας χωρίς να της προκαλούν ερεθισμούς, καθώς η επιδερμίδα προσαρμόζεται καλύτερα.

Οι μικρότερες καθημερινές δόσεις από υψηλότερες συγκεντρώσεις AHA & BHA αποτελούν έναν μοναδικό τρόπο απολέπισης της επιδερμίδας χωρίς να της
προκαλούν ερεθισμούς, καθώς η επιδερμίδα προσαρμόζεται καλύτερα.

Αυτό το ελαφρύ ενυδατικό τζελ ενυδατώνει γρήγορα, ενδυναμώνει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, εξισορροπεί και ενισχύει την λάμψη της, χωρίς να δημιουργεί σπυράκια. Ακόμη, τα μικροσωματίδια του υαλουρονικού οξέος και της γλυκερίνης ενεργοποιούνται όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα χαρίζοντας της 24ωρη ενυδάτωση.

Η Environ μας προσφέρει τρισδιάστατα αποτελέσματα σμίλευσης

Ενισχύοντας την κληρονομιά της επιστήμης της ομορφιάς και πάντα πιστή στον ηγετικό της ρόλο στην υγεία του δέρματος, η Environ, έκανε ξανά το θαύμα της. Μας παρουσιάζει την νέα Body EssentiA Contouring Cream, μια επαναστατική καινοτομία που βοηθά στην απόκτηση σφριγηλής, λείας επιδερμίδας με ορατά, τρισδιάστατα αποτελέσματα σμίλευσης!

Η νέα κρέμα συμβάλλει στην ορατή βελτίωση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της όψης φλοιού πορτοκαλιού, σε περιοχές όπως το διπλοσάγωνο, τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί, τα γόνατα και οι μηροί. Η σύνθεση είναι ανάλαφρη και στεγνώνει αμέσως και προτείνεται απαλή επάλειψη δύο φορές την ημέρα.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα; Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Body EssentiA® Derma-Lac® Lotion και το A, C & E Body Oil από την Environ. Η συνέργεια αυτών των τριών προϊόντων χαρίζει άμεσα, θεαματικά αποτελέσματα.

Συστατικά Οφέλη: 

  • Intenslim™: Καταπολεμά το επίμονο τοπικό πάχος.
  • Phytosonic™: Τρισδιάστατα αποτελέσματα σμίλευσης.
  • Vexyl™ SP: Βοηθά στη λείανση & τη σύσφιξη του δέρματος.
  • Vitamin C: Προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση.
  • Vitamin E: Προσδίδει νεανική όψη.
  • Pro-VitaminB5: Προσφέρει ενυδατωμένο, βελούδινο δέρμα.