Το Καλοκαίρι έφτασε και αρχίζει ήδη η ζέστη να δημιουργεί πρόβλημα στην άσκησή μας. Φορώντας μακριά ρούχα, ο μόνος τρόπος να περιορίσουμε τον ιδρώτα είναι να φορέσουμε κοντά σορτς, τα οποία όμως δεν μας επιτρέπουν πληθώρα κινήσεων. Κάνοντας τα online ψώνια μας, πέσαμε πάνω στο πιο βολικό αθλητικό σορτς. Έχει ανάλαφρο ύφασμα και έχει επένδυση που θυμίζει ποδηλατικό κολάν, ώστε να είμαστε πιο άνετες να κινηθούμε όπως θέλουμε φορώντας το. Το βρήκαμε στο e-shop του H&M και μάλιστα, υπάρχει σε χρώματα: μαύρο, ανθρακί γκρι, ροζ και χακί.

Τα ποδηλατικά σορτς είναι πολύ τάση φέτος. Εάν όμως, δεν σας αρέσει το κολλητό αποτέλεσμα του να φοράς ένα, αυτό το αέρινο αθλητικό σορτσάκι με την επένδυση είναι ιδανικά για εσάς. Το βρήκαμε στα 17.99€

«Αθλητικό σορτς από λειτουργικό ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και έχει καλή διαπερατότητα αέρα για να απομακρύνει την υγρασία και να διατηρεί το σώμα στεγνό και δροσερό στη διάρκεια της άσκησης. Εσωτερικό ζέρσεϊ κολάν για καλύτερη στήριξη και ελάχιστη τριβή. Ψηλή μέση με ντυμένο λάστιχο και κορδόνι για ρυθμιζόμενη εφαρμογή, τσέπη για κλειδιά στη μπάσκα και διχτυωτά πάνελ στα πλάγια για μέγιστο αερισμό» αναγράφει η περιγραφή του.

Η σύνθεσή του αναγράφεται ως εξής στην ιστοσελίδα του H&M:

  • Εξωτερικό ύφασμα: Πολυεστέρας 86%, Ελαστάνη 14%
  • Φόδρα: Πολυεστέρας 82%, Ελαστάνη 18%
  • Τσέπη: Πολυεστέρας 90%, Ελαστάνη 10%