Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της συνεχούς χρήσης μάσκας, το πρόβλημα της ακμής άρχισε να απασχολεί αρκετές γυναίκες. Η ακμή στην περίοδο της εφηβείας αντιμετωπίζεται σαν ένα δερματολογικό πρόβλημα άκρως φυσιολογικό. Στις μεγαλύτερες όμως ηλικίες είναι απαραίτητο να αναζητηθούν λύσεις, ώστε η καθεμία από εμάς να αποκτήσει το πρόσωπο που επιθυμεί αλλά και της αξίζει.

Γιατί παρουσιάζεται η ακμή

Η ακμή πολύ συχνά προκύπτει και ως αποτέλεσμα του τρόπου ζωής που ακολουθούμε. Οι σημαντικότεροι παράγοντες που την κατατάσσουν στην κορυφή των δερματικών παθήσεων τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες είναι:

-η διαρκής χρήση μάσκας (maskne)

-οι ορμονικές διαταραχές

-η κακή διατροφή

Η αποτελεσματική λύση για λιγότερα σπυράκια

Για τη φυσική αντιμετώπιση του προβλήματος της ακμής, η γνωστή εταιρεία Caudalie έχει λανσάρει τη σειρά Vinopure, η οποία έχει επανεξεταστεί, ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική.
Διαμορφωμένα με συστατικά φυσικής προέλευσης, τα προϊόντα της σειράς, βελτιώνουν ορατά την ποιότητα της επιδερμίδας με τάση ακμής, χωρίς να την επιβαρύνουν. Δρα στους διασταλμένους πόρους, στα μαύρα στίγματα, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος, χωρίς να το στεγνώνει. Πρόκειται για το νέο must-have προϊόν για την εξάλειψη και τη θεραπεία των ατελειών.

H ρουτίνα Caudalie για ένα υγιές και καθαρό δέρμα

Μια αποτελεσματική καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της ακμής. Τα 4 προϊόντα Vinopure της Caudalie θα γίνουν τα πλέον απαραίτητα για τις επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς.

-Purifying Gel Cleanser

Το πρώτο βήμα, απαραίτητο για τη ρουτίνα ομορφιάς κατά των ατελειών είναι ο σχολαστικός καθαρισμός. Το Purifying Gel Cleanser καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το
στεγνώνει.

-Purifying Toner

Η τονωτική λοσιόν της σειράς καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους. Μειώνει σταδιακά τις ατέλειες, τονώνοντας και ενισχύοντας τη φρεσκάδα της επιδερμίδας.

-Blemish Control Salicylic Serum

Πρόκειται για έναν ορό που μειώνει τις ατέλειες και ανανεώνει την υφή της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ορατά την ποιότητα της, ακόμα και σε τύπους επιδερμίδας με ακνεϊκή τάση.

-Moisturizing Mattifying Fluid

Αυτή η αναζωογονητική κρέμα ελέγχει την περίσσεια ποσότητα σμήγματος και προσφέρει άμεση και διαρκή ενυδάτωση. Βοηθάει στη μείωση των ατελειών, αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο μυστικό για τέλεια κάλυψη στην ακμή | Thats Life. Life as it is!