Πόσες φορές έχεις θυσιάσει το στιλ σου για χάρη της πρακτικότητας ή το ανάποδο; Σου έχουμε νέα! Δεν χρειάζεται πια να διαλέγεις ανάμεσα σε stylish εμφανίσεις ή ζεστά, αδιάβροχα ρούχα που ανταποκρίνονται στα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα γιατί υπάρχει μια συλλογή που συνδυάζει και τα δύο!

Η Vans, το αυθεντικό action sports brand συνεργάζεται με τη Napapijri, το εμβληματικό outdoor fashion brand και δημιουργούν μια ξεχωριστή συλλογή. H συλλογή Vans x Napapijri, συνδυάζοντας το DNA των δύο brands έρχεται να αναδείξει το προσωπικό στυλ, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ της φύσης και των πόλεων που μας εμπνέουν.

Σε αυτή τη συλλογή θα βρεις από κλασικά είδη παπουτσιών μέχρι εμβληματικά unisex κομμάτια που έχουν επανασχεδιαστεί με μοναδικά χρώματα και ανθεκτικά υλικά. Το βασικό μοντέλο της συλλογής είναι το μπουφάν Vans x Napapijri Anora από ανακυκλωμένο νάιλον με fleece επένδυση σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: Forest Grey/Black για τους άνδρες και ολόμαυρο για τις γυναίκες.

Τι άλλο; Καπέλο, σκούφος, σακίδιο πλάτης και είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες! Η συλλογή Vans x Napapijri είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.