Ο Ανάδρομος Ερμής ταράζει κάθε φορά τις ζωές μας. Ωστόσο, πολλοί υπερβάλλουν για την επίδραση του ανάδρομου Ερμή στην ζωή μας με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ένα σωρό σχετικοί μύθοι. Ας καταρρίψουμε 4 από αυτούς παρακάτω:

Ανάδρομος Ερμής

Μύθος 1ος – Οι σχέσεις που δημιουργούνται κατά την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή δεν κρατούν

Εάν γνωρίσεις κάποιον μέσα στην περίοδο του Ανάδρομου Ερμή, φοβάσαι ότι θα χωρίσετε μόλις ευθυγραμμιστεί. Αν και ο Ανάδρομος Ερμής είναι μία πολύ ανάσταση περίοδος, δεν φτάνει για να «σε χωρίσει». Μάλλον το πρόβλημα σας ήταν ότι βιαστήκατε πολύ.

Μύθος 2ος – Επανένωση με τον πρώην 

Ο Ερμής «μειώνει ταχύτητα» και έτσι αναπολούμε καλές στιγμές του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να μας κάνει να βλέπουμε πιο ευνοϊκά κάποιες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους. Αν και αυτό ισχύει, ο μύθος είναι ότι θα καταλήξουμε να τα ξανά φτιάχνουμε με κάποιον πρώην μας. Στην πραγματικότητα, έτσι όπως αναπολούμε, θα θυμηθούμε και τις δυσάρεστες στιγμές. Έτσι, δεν φτάνει μόνο ο Ερμής για να γίνει η επανασύνδεση. Πρέπει να το θέλουμε και αρκετά.

Μύθος 3ος – Εάν χωρίσεις τώρα θα τα ξανά βρείτε 

Ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να ενισχύσει την θέλησή μας για τριβή με κάποιους ανθρώπους. Επειδή όμως ο Ανάδρομος Ερμής είναι μία τέλεια εποχή να κάνουμε ανασκόπηση και να αξιολογήσουμε κάποιες καταστάσεις στην ζωή μας, είναι πιθανόν να απομακρυνθούμε από κάποια τοξική σχέση που έχουμε. Ωστόσο, το εάν θα φτιάξουμε ξανά τις σχέσεις μας με αυτά τα άτομα δεν έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση των άστρων.

Μύθος 4ος – Είναι κακή περίοδος να κάνουμε νέες αρχές 

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε όσα νέα σχέδια θέλετε. Προσοχή όμως, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να αλλάξετε γνώμη για κάποια από αυτά και να κάνετε αλλαγές στην πορεία. Μπορεί και να κάνετε ελάχιστες ή να είναι μικρές. Σε κάθε περίπτωση, πολλές από αυτές τις νέες αρχές μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικές ιδέες.

Ανάδρομος Ερμής