Τα ρούχα της άνοιξης “οφείλουν” να μας ανεβάζουν τη διάθεση προσφέροντας ταυτόχρονα ελευθερία έκφρασης, απαράμιλλη άνεση και άψογο στυλ με βάση τη δική μας προσωπικότητα. Για το λόγο αυτό, τα cool t-shirts, τα hoodies και τα άνετα παντελόνια θα αποτελέσουν “πρωταγωνιστές” στην γκαρνταρόμπα της περιόδου όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες.

Στην χρωματική παλέτα θα δούμε να κυριαρχούν μοναδικοί γκρι και γήινοι τόνοι, αλλά και εντυπωσιακά pastel, που εναρμονίζονται με τις φετινές τάσεις. Αν είσαι κι εσύ “οπαδός” της άνεσης και σου αρέσουν τα ρούχα που βασίζονται σε επεξεργασίες γοητευτικής παλαίωσης του υφάσματος, σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στη φετινή συλλογή της DIRTY LAUNDRY.

Τα ρούχα της εταιρείας έλκουν με τη πολυμορφικότητα και την ξεχωριστή τους ποιότητα άντρες και γυναίκες. Πέρα από το premium casualwear, φτιαγμένο από απαλά high-quality 100% βαμβακερά jersey υφάσματα -πολύ χαρακτηριστικά της μάρκας- προστίθενται αυτή τη σεζόν επιπλέον υφές και σχέδια που θα κλέψουν την προσοχή σου.

Τα ανδρικά και γυναικεία byron shirts (αλλά και τα μαγιό) μοιράζονται από κοινού eye-catching μοτίβα και printed artworks. Εμπνέονται τόσο από τα οπτικά παιχνίδια της op art όσο και τη retro bitmap αισθητική, ενώ οι στάμπες της συλλογής μεταδίδουν όπως πάντα θετικά μηνύματα αυτογνωσίας και αυτοσυνείδησης.

Vintage γυναικεία φόρμα

Κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις

T-shirt με στάμπα Hope

Ρούχα που καλωσορίζουν την άνοιξη

Πουκάμισο και windbreaker jacket

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ

Διαβάστε επίσης:

4 συνήθειες που καταστρέφουν τα μαλλιά μας