Πλησιάζουμε πια στο Πάσχα και οι νονές σε κάθε μέρος της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των πασχαλινών δώρων. Ενώ τα βαφτιστήρια σε μικρή ηλικία συμβιβάζονται εύκολα με ένα παιχνίδι και μια λαμπάδα με τον αγαπημένο τους ήρωα, τα παιδιά στην εφηβεία αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο. Η πιο safe επιλογή για μαθητές γυμνασίου και λυκείου είναι φυσικά τα ρούχα και τα παπούτσια, κυρίως τα αθλητικά.

Η Champion, το εμβληματικό athleticwear brand αυτή την άνοιξη προσφέρει πολλές επιλογές κατάλληλες να εξυπηρετήσουν έναν έφηβο στις καθημερινές του δραστηριότητες. Οι φετινές συλλογές Rochester και Premium δίνουν άλλη διάσταση στο χρώμα και μετατρέπουν τα everyday looks σε μία παλέτα με έντονα στοιχεία street style και fun διάθεσης.

Τα sneakers της άνοιξης

Ζωηρό ροζ, απαλό μπλε αλλά και το κλασικό λευκό και μαύρο είναι οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στις φετινές footwear προτάσεις της Champion. Το χαρακτηριστικό λογότυπο που έχει συνδεθεί με τα sports και το street style, στολίζει με τον πιο stylish τρόπο τα sneakers της άνοιξης και του καλοκαιριού, για βήματα με στιλ και υπογραφή Champion!

Premium Collection για στυλ και άνεση

Η σοφιστικέ διάθεση της Premium Collection της Champion επανέρχεται και τη φετινή άνοιξη. Υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, όπως το λιλά, το απαλό κίτρινο και το σάπιο μήλο συνθέτουν την ιδανική συνταγή για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μας. Hoodies, crop tops και σετ με κολλεγιακό αέρα, για κορίτσια και αγόρια που θέλουν να συνδυάσουν στυλ και άνεση. Η συλλογή συμπληρώνεται με γήινες αποχρώσεις, όπως το λευκό και το μπεζ, για πιο κλασικές εμφανίσεις.

Rochester με έμφαση στο χρώμα

Είναι σύγχρονη, πολύχρωμη και σχεδιάστηκε για να εκφράσει τη fun πλευρά της ζωής, πάντα με γνώμονα το sporty & street style χαρακτήρα της Champion. Τόσο η γυναικεία όσο και η αντρική σειρά Rochester παρουσιάζουν τις πιο cool επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας, με t-shirts, hoodies, και total outfits, σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Βεβαίως, δεν λείπουν οι γκρι, μαύρες και λευκές αποχρώσεις, για πιο casual καθημερινές εμφανίσεις, πάντα με αέρα Πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης:

Πως να αντιμετωπίσεις τις κηλίδες που εμφανίζονται το καλοκαίρι