O δικηγόρος του Johnny Depp πανηγύρισε όταν η Amber Heard ανέφερε το όνομα της Kate Moss στο δικαστήριο, καθώς θα μπορούσαν να την καλέσουν για να καταθέσει ως μάρτυρας του Johnny Depp. Και έτσι και έγινε αφού η πρώην σύντροφος του Depp, Kate Moss με την οποία έβγαινε το 1994, θα καταθέσει την Τετάρτη.

Η Amber Heard αναφέρθηκε σε μια φήμη στην οποία ο Depp είχε σπρώξει την Kate Moss από τις σκάλες. Η Heard είπε χαρακτηριστικά «Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Kate Moss, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου». Δεν σκέφτηκε όμως τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για αυτή, εάν καταθέσει υπέρ του Depp στο δικαστήριο.

Όπως ανέφερε και ένας από τους δικηγόρους του: «Η Kate Moss είναι ακόμη φίλη με τον Johhny. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Heard μας έδωσε την ευκαιρία».

«Αυτό που έκανε η Heard είναι μεγάλο λάθος. Μας άνοιξε χωρίς να το θέλει, μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Moss και τον κύριο Depp δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει».