Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης και ειδικά όταν αυτά μας προσφέρουν απαλή επιδερμίδα και υπέροχο άρωμα, τότε γίνονται αυτομάτως τα must have μας!

Η Le Petit Marseillais, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας, κυκλοφόρησε δυο νέα, μοναδικά και βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα που απλά θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις μας και θα γίνουν σίγουρα το αγαπημένο μας καλοκαιρινό παρεάκι.

Το ένα με άρωμα Γλυκό Αμύγδαλο… Το άλλο με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς… Και εμείς να μην μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο να διαλέξουμε.

Δυο διαφορετικά, απίστευτα αρώματα αλλά ο στόχος ίδιος:

1. Προσφέρουν 48ωρη ενυδάτωση
2. Ανακουφίζουν την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα
3. Όμοια με αυτά των Βιολογικά Πιστοποιημένων Αφρόλουτρων, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για το μπάνιο
4. Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και αρωματισμένη

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα του Le Petit Marseillais διαθέτουν μοναδικές συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Τα βιολογικά πιστοποιημένα γαλακτώματα σώματος αποτελούνται από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχουν vegan σύνθεση. Τα προϊόντα αυτά είναι βιολογικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert Greenlife βάσει των Cosmos Standards και σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS.

Τι πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό από ένα μυρωδάτο ντους και μια ακόμα πιο μυρωδάτη επιδερμίδα με τα νέα γαλακτώματα της Le Petit Marseillais;! Απαλότητα  και ενυδάτωση είναι όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, και υπέροχα αρώματα είναι αυτό που χρειάζονται οι αισθήσεις σου για να σε ταξιδεύουν αλλού!