Ψάξαμε και βρήκαμε τα πανωφόρια και τα πουλόβερ που είναι η απόλυτη τάση για τον φετινό χειμώνα. Ανακαλύψαμε τα αγαπημένα μας χουχουλιάρικα, ζεστά και πολύ στιλάτα πουλόβερ και overcoat κομμάτια. Παρακάτω δείτε μερικά από τα καλύτερα της MODIVO.

Χειμερινό must-have: πουπουλένιο μπουφάν

Υπάρχει μόνο ένα must-have για έναν κρύο χειμώνα. Όταν έχει παγωνιά, είναι σχεδόν αδύνατο να λειτουργήσει κανείς χωρίς πουπουλένιο μπουφάν. Ωστόσο, για την επιλογή του ιδανικού μοντέλου, θα πρέπει να προσέξεις τη λειτουργικότητά του. Για παράδειγμα, η τεχνολογία Thermore®, χάρη σε ένα ειδικό γέμισμα παρέχει προστασία από το κρύο και τον άνεμο. Ένα μείγμα από λεπτές ίνες κάνει το μπουφάν να διατηρεί το φυσικό επίπεδο θερμότητας του σώματος ανεξάρτητα από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Μια μεγάλη ποικιλία από μπουφάν με αυτή την τεχνολογία θα βρεις σε διάφορα brands όπως Pinko, Invicta και Sportalm. Μια άλλη λειτουργία που μπορεί να είναι κρίσιμη για τις επόμενες εβδομάδες είναι η αντοχή στο νερό. Η τεχνολογία Water Repellent μειώνει σημαντικά την απορρόφηση υγρών και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο λερώματος του υλικού – κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση βροχής ή χιονόπτωσης. Αδιάβροχα μπουφάν μπορείς να βρεις στις μάρκες Guess, Tommy Hilfiger και Calvin Klein Jeans.

Μην εγκαταλείπεις το στυλ

Για αυτούς που τα πουπουλένια μπουφάν δεν είναι τα αγαπημένα τους και αναζητούν κάποιο πανωφόρι το οποίο να είναι ζεστό αλλά και να ταιριάζει ταυτόχρονα με τα περισσότερα outfits το Modivo προτείνει τα χειμωνιάτικα παλτό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν την άνεση και το στυλ. Ιδανικά θα είναι τα παλτό με μόνωση από το κρύο από ευχάριστα στην αφή υλικά, όπως το πράσινο παλτό InWear ή το καφέ παλτό από δέρμα προβάτου Noisy May.

Sweater weather

 

Για όσους δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τα πανωφόρια τους αυτή τη σεζόν, μια καλή επιλογή είναι η επένδυση σε ένα ζεστό πουλόβερ και το layered outfit. Όταν ψάχνεις για ένα πουλόβερ που θα αντέξει για περισσότερες από μία σεζόν, αξίζει να ξεκινήσεις ελέγχοντας τη σύνθεσή του και την ποιότητά του. Τα υψηλής ποιότητας πουλόβερ με μεγάλη διάρκεια ζωής και καλή λειτουργικότητα είναι κατασκευασμένα κυρίως από μαλλί ή κασμίρ. Είναι σημαντικό να φροντίσεις σωστά το πουλόβερ για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής του. Όσοι εκτιμούν τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με φροντίδα για το περιβάλλον, θα τους αρέσουν σίγουρα τα προϊόντα από ανακυκλωμένο μαλλί. Σε κάθε περίπτωση το MODIVO διαθέτει τεράστια ποικιλία με άνετα και ζεστά πουλόβερ για το χειμώνα σε διάφορα μοντέλα.

Όταν προετοιμάζεις την ντουλάπα σου για πιο κρύες μέρες, σκέψου μακροπρόθεσμα. Είτε ψάχνεις για ένα ζεστό πουλόβερ είτε για ένα μπουφάν, να θυμάσαι ότι μια τέτοια αγορά θα πρέπει να κρατήσει περισσότερο από μία σεζόν. Στο MODIVO, εκτός από την κορυφαία ποιότητα, μπορείς να βρεις προϊόντα από περισσότερες από 900 μάρκες, ώστε να έχεις τη σιγουριά ότι η λήψη μιας απόφασης μπορεί να είναι δύσκολη μόνο επειδή θα σου αρέσουν πάρα πολλά μοντέλα. Επισκέψου την ιστοσελίδα modivo.gr και ετοιμάσου για το χειμώνα.