Επιτέλους έφτασε ο Μάρτιος και αυτό σημαίνει ένα πράγμα! Μπήκε η άνοιξη και αυτομάτως ανεβαίνει η ψυχολογία και η διάθεσή μας. Και τι πιο ωραίο με την αλλαγή της εποχής να ανανεώσουμε και το στυλ μας, διαλέγοντας ξεχωριστά κομμάτια που θα μας κάνουν να αισθανθούμε όμορφα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Crimson Martini skirt by Aitheras Clothing

Εάν θέλεις φέτος την άνοιξη να υιοθετήσεις ένα feminine look, τότε το φόρεμα Abyss Kiss είναι το ιδανικό fashion item που θα σε κάνει να αισθανθείς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Floral Treasure Crop Shirt by Nadia Rapti

Αέρινο, boho και χρωματιστό! Το Floral Treasure Crop Shirt είναι ο ιδανικός τρόπος να υποδεχθείς την άνοιξη και να δημιουργήσεις τα πιο όμορφα outfits.

Serenity Blue Pants by Nadia Rapti

Αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι είναι ό,τι πιο chic και ιδιαίτερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα fashion item, το οποίο μπορείς να φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι το bar.

Zoforos Mini Dress (Motiva Red) by Melitta

Εάν έχεις boho στυλ, τότε το Zoforos Mini Dress είναι σίγουρα για εσένα. Είναι εντυπωσιακό, πολύχρωμο και με τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα και σχέδια, εμπνευσμένα από κεραμικά.

Figurati top by Aitheras

Ολοκληρώνουμε με ένα ρομαντικό και παράλληλα σέξυ top, για να ξεκινήσει με τον πιο όμορφο τρόπο η φετινή άνοιξη. Μπορείς να το συνδυάσεις με παντελόνα και blazer για τις urban βόλτες σου!

Επισκέψου, λοιπόν, κι εσύ το Igo Project και βρες το ιδανικό fashion item που σου ταιριάζει, για να απολαύσεις τη φετινή άνοιξη στο έπακρον!