Αν όχι, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ankle boots στην γκαρνταρόμπα μας. Ο λόγος είναι απλός: πρόκειται για ΤΟ ευέλικτο υπόδημα που μπορούμε να τα συνδυάσουμε με πολλούς τρόπους. Με παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο ή με skinny παντελόνι που θα περάσουμε μέσα από τα μποτάκια, αλλά και με τα φορέματα μας. Επίσης, τα ankle boots είναι ευέλικτα επειδή φοριούνται τουλάχιστον τις τρεις από τις τέσσερις εποχές του χρόνου (με πιθανή εξαίρεση το καλοκαίρι).

Το θέμα είναι ποιο στυλ ankle boots να επιλέξουμε; Ιδανικά όλα, αλλά το προσωπικό στυλ και οι ανάγκες μας θα υπαγορεύσουν τις επιλογές μας. Παρακάτω θα βρείτε 5 επίκαιρες τάσεις στα μποτίνια για να εντοπίσετε το τέλειο ζευγάρι για εσάς:

Chelsea Boots

Τα μποτίνια από λουστρίνι με το χαρακτηριστικό λάστιχο στα πλαϊνά, έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες τόσο στη flat όσο και στην με τακούνι εκδοχή της (συνήθως χαμηλό και τετράγωνο). Είναι πραγματικά πρακτικά γιατί ενσωματώνονται σε πολλά looks.

ankle boots style

ankle boots style

ankle boots style

Tα snake skin μποτίνια

Το snake skin ύφασμα είναι τάση για το Φθινόπωρο του 2015 κι μπορείτε να το επιλέξετε για την τσάντα ή τα υποδήματα σας. Σίγουρα κερδίζουν εντυπώσεις!

ankle boots style

ankle boots style

Tα booties με κρόσσια

Τα κρόσσια είναι η στιλιστική λεπτομέρεια που υιοθετείται σε ενδύματα, αξεσουάρ και υποδήματα αυτή τη σεζόν και φυσικά, λατρεύουν οι απανταχού boho fashionistas.ankle boots style

Mποτίνια με κρόσσια Pull & Bear

Tα σουέντ μποτίνια

Η σουέντ υφή είναι αγαπημένη, κλασική επιλογή ειδικά στις γήινες αποχρώσεις.

ankle boots style

ankle boots style

Tα κλασικά ankle boots

Τα ψηλοτάκουνα booties που είναι στο ύψος ή καλύπτουν τον αστράγαλο που απλώς δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας πολλές σεζόν τώρα.ankle boots style

ankle boots style