Την πιο ηλιόλουστη περίοδο του χρόνου, το καλοκαίρι,όλοι μας θέλουμε να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα και ανέμελα γίνεται, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι η μη ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο, κρύβει αρκετούς κινδύνους και ιδιαίτερα χωρίς τη σωστή προστασία.Θα πρέπει λοιπόν να βρούμε το σωστό αντηλιακό για ασφαλή προστασία στην επιδερμίδα από τη UV ακτινοβολία. Έτσι το αντηλιακό που θα επιλέξουμε θα πρέπει:

  • Παρέχει προηγμένη φωτοσταθερή προστασία, προστατεύοντας από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη φωτογήρανση.
  • Βοηθά στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες, ενισχύοντας τον αμυντικό μηχανισμό της.
  • Μειώνει την πιθανότητα ερεθισμών που προκαλούνται από την έκθεση στη UV ακτινοβολία.

Και τι θα πρέπει να περιέχει το beauty kit των διακοπών μας;

Πρώτα από όλα μια αντηλιακή προστασία προσώπου με ήπιο δροσερό, καλοκαιρινό άρωμα, για ευχάριστη αίσθηση. Στη συνέχεια θα δώσουμε έμφαση στο σώμα με ένα αντηλιακό σώματος όπου προστατεύει αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία. Για όλες εσάς που θέλετε μαύρισμα αλλά και προστασία μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λάδι ή γαλάκτωμα. Ιδανικά μπορείτε να επιλέξετε κάποιο που να περιέχει golden oils complex (φουντούκι, καρύδα, ηλίανθο), για βαθύ μαύρισμα και περιποίηση της επιδερμίδας.

Τώρα θα επικεντρωθούμε στους μικρούς μας φίλους όπου χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα. Ένα αντηλιακό με προηγμένο σύστημα προστασίας UV Balance και υψηλή περιεκτικότητα σε φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος, για την αποτελεσματική προστασία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από τα ηλιακά εγκαύματα και τις μακροχρόνιες βλάβες που προκαλεί η έκθεση στη UV ακτινοβολία.

Και τέλος, μετά από ένα τέλειο μαύρισμα ακολουθεί η after sun περιποίηση. Φυσικά, με το  εξελιγμένο σύστημα ενυδάτωσης Hydroviton Plus, η επιδερμίδα σας είναι ενυδατωμένη για 48 ώρες!

Η επιλογή μας; Η νέα σειρά της Solene όπου έχει εκπληκτικό άρωμα αλλά παρέχει και προστασία για όλη την οικογένεια.

CC-MULTI-PERFECTION-CREAM-SPF50-Antiliaki-Krema-Prosopou-Anoixtou-Tonou-Epidermida-normal Kids-Trigger-50spf-Antiliako-Galaktoma-Prosopou-Somatos-gia-paidia-se-spray-normal ULTRA-SATIN-30SPF-Antiliaki-Krema-Prosopou-gia-MAT-Opsi-Kanonikes-Miktes-Epidermides-normal