Όποιον make up artist και να ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι αδιανόητο να μη χρησιμοποιήσεις το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες αν θέλεις να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ. Αυτό γιατί τα μάτια σας φαίνονται μεγαλύτερα αλλά και πιο όμορφα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Αν όμως εσύ, δεν έχεις το ειδικό ψαλιδάκι μην αγχώνεσαι γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να πετύχεις το αποτέλεσμα.

Με τη μάσκαρα: Θα πρέπει να περάσεις τη μάσκαρα ζικ ζακ από τις βλεφαρίδες 2 φορές σε κάθε μάτι και όχι γρήγορα αλλά μετρώντας ως το δέκα.

Με τα χέρια σας: Χρησιμοποίησε την αναπνοή σου για να θερμάνεις τα δάχτυλα σου και στη συνέχεια πίεσε τις βλεφαρίδες σου για 10 δευτερόλεπτα. Μπορείς να επαναλάβεις αν χρειαστεί. Τώρα μπορείς να περάσεις τη μάσκαρα.

Με κουτάλι: Μπορείς να ζεστάνεις ένα κουτάλι σε μια κούπα ζεστό νερό και στη συνέχεια με τη κυρτή πλευρά πάνω από το καπάκι του ματιού μπορείς να πιέσεις τις βλεφαρίδες για 10 δευτερόλεπτα.

Με ζεστή οδοντόβουρτσα: Βάλε μια οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και στη συνέχεια πίεσε τη μέχρι να στεγνώσει σε μια καθαρή πετσέτα. Βούρτσισε τώρα της βλεφαρίδες σου με κλίση προς τα επάνω ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σου προτείνουμε τη μάσκαρα της La Roshe- Posay, Respectissime Extension.

P425_big

Αν πάλι επιμένεις ότι θέλεις το look των ψεύτικων βλεφαρίδων τότε μπορείς να προσθέσεις πριν τι μάσκαρα λίγο ταλκ σε ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα και στη συνέχεια να περάσεις με αυτό τις βλεφαρίδες σου. Τέλος, προσθέτεις μάσκαρα. Οι βλεφαρίδες σου ήδη μοιάζουν μεγαλύτερες.