Η Orlane σύμμαχος της γυναίκας ενάντια στη γήρανση του δέρματος εμπλουτίζει τη σειρά της Extreme Line-Reducing προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημα των ρυτίδων που προκαλούνται από τον ήλιο, δημιουργώντας μία κρέμα ημέρας με αντιρυτιδικές ιδιότητες και αντηλιακή προστασία.

Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά περιλαμβάνουν Mémoxyle για επιδιόρθωση των ρυτίδων, εκχύλισμα γιασεμιού που βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων και δείκτη προστασίας SPF 30 για προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Έτσι, με τη βοήθεια της Orlane οι ρυτίδες μειώνονται ενώ το DNA επιδιορθώνονται και το δέρμα προστατεύεται από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τη γήρανση. Οι ρυτίδες δημιουργούνται με πιο αργό ρυθμό. Η όψη του δέρματος φαίνεται και παραμένει ορατά νεανικότερη και πιο λεία.

EXTREME-ANTIWRINKLE-CARE-SPF30

Το δέρμα έχει μνήμη. Μπορεί να αναπλαστεί χάρη στις κυτοκίνες που διεγείρουν τη μετάδοση των μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων. Όταν το δέρμα κόβεται ή γρατζουνιέται, η δομή του μεταβάλλεται. Κατά τη διάρκεια της επούλωσης, η κυτταρική ανταπόκριση ενεργοποιεί τη σύνθεση των απαραίτητων μορίων για την αναδόμηση των δερματικών ιστών. Γι αυτό και το Mémoxyle συνδυάζει δύο μόρια που αποκαθιστούν και διορθώνουν τις ρυτίδες. Αυτό επιτρέπει στο δέρμα να επανακτήσει τη «μνήμη» του.