Πάντα αναρωτιόσουν τι κάνει κάθε πινέλο; Εντάξει εκτός από τα βασικά, πάντα έβλεπες τις make up artists και έλεγες “ουάου, μα πόσα πινέλα πώς γίνεται να τα θυμάται όλα;”

Η αλήθεια είναι πως μια make up artist χρησιμοποιεί αρκετά πινέλα αλλά εσένα σου χρειάζονται μόνο πέντε. Και αυτά είναι μόνο τα βασικά να ξέρεις. Τι λες πάμε να τα δούμε με τη βοήθεια της L’Oreal;

BLUSH

Πινέλο ρουζ για να τονίσεις και να δώσεις χρώμα υγείας στα μήλα σου. Εφάρμοσε κατά μήκος της βάσης των ζυγωματικών και συνέχισε με κυκλικές κινήσεις για να σβήσεις ομοιόμορφα το ρουζ.

EYE SHADOW

Πινέλο σκιάς για να δημιουργήσεις εκπληκτικά look  ματιών και συνδυασμούς χρωμάτων. Εφάρμοσε χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο με απαλές κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.

 

EYE SMUDGE

Ειδικό πινελάκι σκιάς για συνδυασμούς σκιάσεων και smoky εφέ. Κατά την εφαρμογή ακολούθησε την πορεία του κόκκαλου με έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού.

FOUNDATION

Πινέλο make up για αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εφάρμοσε και άπλωσε το make up με ανοδικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω δίνοντας έμφαση στη περιοχή Τ.

LIPS 2

Τέλεια διαμορφωμένο πινέλο χειλιών για ακρίβεια και εύκολη εφαρμογή. Τοποθέτησε σωστά το κραγιόν σου ξεκινώντας από το περίγραμμα των χειλιών και στη συνέχεια γέμισε τα με χρώμα.

sculpt

 

Πινέλο Contouring για καλοσχηματισμένο πρόσωπο με γωνίες. Χρησιμοποίησε τη στρογγυλή πλευρά για να φωτίσεις τα καμπυλωτά σημεία του προσώπου και την ίσια για να κάνεις “κοψίματα”.