Η Kristen Stewart μεταμορφώνεται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη επερχόμενη ταινία «Spencer». Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας. Ακόμα και σήμερα οι άνθρωποι μιλούν για εκείνη με σεβασμό και συγκίνηση.

Η ζωή και ο τραγικός της θάνατος έχουν σχολιαστεί πάμπολλες φορές. Επίσης, έχουν γίνει και θέματα αρκετών ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών σειρών αλλά και της ταινίας Diana του 2003 με την Naomi Watss. Τώρα, θα δούμε άλλη μία ταινία για την Diana Spencer, σχετική με τις τελευταίες μέρες της μέρες στο παλάτι. Πρωταγωνίστρια θα είναι η ταλαντούχα Kristen Stewart.

H Kristen Stewart είναι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ταινία Spencer που θα δούμε το 2021

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα ταινία για την «πριγκίπισσα του λαού» καλύπτει το κρίσιμο Σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο τελειώνει. Ότι έπρεπε να απομακρυνθεί από το μονοπάτι που την οδηγούσε στο ρόλο της βασίλισσας και να αφήσει το παλάτι για πάντα.

«Μεγαλώσαμε, τουλάχιστον στη δική μου γενιά, διαβάζοντας και κατανοώντας το τι είναι παραμύθι» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Pablo Larraín στο Deadline.

«Συνήθως, ο πρίγκιπας έρχεται και βρίσκει την πριγκίπισσα, της προτείνει να γίνει γυναίκα του και τελικά γίνεται βασίλισσα.

Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν, όμως, κάποια αποφασίσει να μην γίνει βασίλισσα και λέει: «προτιμώ να φύγω και να είμαι ο εαυτός μου», είναι μια μεγάλη-μεγάλη απόφαση, ένα παραμύθι …ανάποδα.

Όλο αυτό μου δημιουργούσε, πάντα, μεγάλη έκπληξη και σκεφτόμουν ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο για να υλοποιηθεί. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας».

H ταινία, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, θα ονομάζεται Spencer γιατί θα επικεντρώνεται και στην ζωή που είχε η Νταϊάνα πριν γνωρίσει τον Κάρολο. Θα δούμε σε βάθος ποια ήταν αυτή η λατρεμένη κομψή γυναίκα και θα μάθουμε για πτυχές του χαρακτήρα της που προϋπήρχαν πριν γίνει πριγκίπισσα. Η ταινία δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τον θάνατό της, ως προς σεβασμό προς τα παιδιά της και την βασιλική οικογένεια. Έτσι και αλλιώς, είναι ένα θέμα που έχει σχολιαστεί και καλυφτεί ήδη αρκετά. Αντιθέτως, το επίκεντρο της ταινίας θα είναι ο χαρακτήρας της κομψής Diana Spencer.

Οι πρώτες δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας για την πρωταγωνίστρια, Kristen Stewart

«Η Κρίστεν είναι μια σπουδαία ηθοποιός του σήμερα. Για να κάνεις μία επιτυχημένη ταινία, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό. Το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα.

Μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ εύθραυστη και τελικά πολύ δυνατή, κάτι που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να τη σκεφτώ. Ο τρόπος που ανταποκρίθηκε στο σενάριο και το πώς πλησίασε τον χαρακτήρα, είναι πολύ όμορφος και πρέπει να το δει κανείς.

Νομίζω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είναι η δύναμη της φύσης».

Και συνέχισε:

«Έχω δει ταινίες με την Κρίστεν που είναι τόσο διαφορετικές, είναι απίστευτες. Παρουσιάζει διαφορετικά επίπεδα στην ποικιλομορφία και τη δύναμή της ως ηθοποιός».