Όλοι θυμόμαστε πόση προσοχή τράβηξε η 1η σεζόν του Mr. Robot το 2015. Όλοι μιλούσαν για το πόσο ανατρεπτική είναι, ενώ άλλοι την συγκαταλέγουν στην αγαπημένη τους σειρά, ever. Οι χάκερς, τα plot twists και η έμπνευση της σειράς από το Fight Club, σίγουρα την καθιστούν ως μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή για να κάνει κανείς binge-watching, ακόμη και σήμερα. Είτε το έχετε δει, είτε όχι, τώρα είναι η ευκαιρία καθώς αυτό το καλοκαίρι η σειρά προστίθεται στον κατάλογο του Netflix.

Τo ανατρεπτικό Mr. Robot στο Netflix

Η βραβευμένη σειρά του USA Network, θα διατεθεί στους Έλληνες συνδρομητές από κατά τα τέλη Αυγούστου. Σημειώστε την ημερομηνία: 23/8/2021. Μάλιστα, διαθέσιμες θα είναι και οι 4 σεζόν. Αναμένεται να μπει στις τάσεις του Netflix, από τις πρώτες και όλες μέρες που θα είναι διαθέσιμη στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Η σειρά εστιάζει στον Elliot, ένα νεαρό προγραμματιστή που πάσχει απο μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για συνδέεται με τους ανθρώπους είναι να τους «χακάρει». Ο Elliot βρίσκεται σε μια διασταύρωση ανάμεσα στην εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που εργάζεται και τις οργανώσεις του υποκόσμου που τον στρατολογούν για να χτυπούν την εταιρική Αμερική.

Δημιουργός είναι ο Sam Esmail και ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον Rami Malek, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή του. Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday και Martin Wallström.

Δείτε το trailer της πρώτης σεζόν: