Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του νέου ψυχαγωγικού show “Battle of the Couples” που έρχεται προσεχώς στον Alpha. Ο γνωστός Bachelor, όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, θα αποτελέσει βασικό συντελεστή, ενώ η Σάσα Σταμάτη θα συμμετέχει έχοντας τον ρόλο του coach. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει υπάρξει για χρόνια επαγγελματίας αθλητής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Τι θα δούμε στη “μάχη των ζευγαριών”

Στο “Battle of the Couples” 12 ερωτευμένα ζευγάρια συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα. Θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα. Κάθε εβδομάδα, τα  ζευγάρια θα ανταγωνίζονται, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ. Δράση, ανταγωνισμό, αγάπη, θυμός, ζήλεια αναμένεται να δούμε στους δέκτες μας περίπου από τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Ο Alpha συνεχίζει να ενισχύει το πρόγραμμά του με ψυχαγωγικά projects. Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Sony Pictures Television στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του format Battle of the Couples στην ελληνική τηλεόραση. Το format δημιουργήθηκε αρχικά από την Ah! Productions, τμήμα της Satisfaction Group, για το γαλλικό TFX.