Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη διακόσμηση και επιθυμούν καλαίσθητα αντικείμενα και υφάσματα να τους πλαισιώνουν, τότε η νέα συλλογή της Zara Home έχει σχεδιαστεί για σένα. Τα Χριστούγεννα φέτος έχουμε την ανάγκη να έρθουν πιο νωρίς γεμίζοντας μας αισιοδοξία και ζεστασιά. Είναι Νοέμβρης και σκεφτόμαστε πως να στολίσουμε από τώρα το σπίτι μας χριστουγεννιάτικα. Αυτό σίγουρα θα φωτίσει την γεμάτη προκλήσεις καθημερινότητα που δημιούργησε ο κορονοϊός. Γι’ αυτό ρίξαμε μια ματιά στη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Zara Home, η οποία πράγματι είναι εντυπωσιακή.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της εταιρείας “Α Portrait of Christmas” περιλαμβάνει προτάσεις για κάθε χώρο. Καρό και βελούδο από τη Zara Home σε μαξιλάρια και κουβέρτες προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Καλάθια από πλεκτή χοντρή ίνα ρατάν με λαβές και εορταστικά κόκκινα μπολ μπορούν να αποτελέσουν τις απαραίτητες πινελιές για το καθιστικό.

Καλαίσθητες μπάλες και γιρλάντες με φωτάκια θα κάνουν το δέντρο σου φέτος να ξεχωρίσει. Χριστουγεννιάτικα σερβίτσια, κηροπήγια, κατσαρόλες και τραπεζομάντηλα είναι επιλογές που αναβαθμίζουν κάθε κουζίνα. Φέρε τα Χριστούγεννα ακόμα και στο υπνοδωμάτιο χρησιμοποιώντας βάζα από ανακυκλωμένο γυαλί και κουβέρτες από σενίλ με κρόσσια στα άκρα. Μπες σήμερα στο www.zarahome.com και ανακάλυψε δεκάδες είδη, για να δημιουργήσεις την εορταστική ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι.