Κάποτε υπήρχαν τα Δελτία Τύπου, σήμερα υπάρχουν τα social media. Κάποτε υπήρχαν οι επίσημες κυκλοφορίες, σήμερα τα μεγαλύτερα αστέρια του μουσικού στερεώματος διαθέτουν απροειδοποίητα τα άλμπουμ τους σε μουσικές πλατφόρμες (βλ. Beyonce).

Έτσι και η Adele αφού έχει περάσει ένα διάστημα “εξαφάνισης” από το προσκήνιο και από τα στούντιο, αφού το τελευταίο της υπερπετυχημένο άλμπουμ της 21 κυκλοφόρησε το 2011, αποφάσισε να αφήσει μια υπόνοια πως θα επιστρέψει στα μουσικά πράγματα μέχρι το τέλος του 2014 μέσω…Twitter. Με αφορμή τα γενέθλια της (5 Μαΐου) πόσταρε μια φωτογραφία της στο κρεβάτι γράφοντας ”Αντίο 25…Θα σας δω ξανά αργότερα μέσα στη χρονιά”.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Adele στο Twitter στα γενέθλια της (5/05)

Η φωτογραφία που ανέβασε η Adele στο Twitter στα γενέθλια της (5/05)

Οι fans της τραγουδίστριας προσπάθησαν να το παίξουν σύγχρονες Πυθίες ερμηνεύοντας το tweet-χρησμό και πολύ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η Adele θα ακολουθήσει την παράδοση και μετά τα άλμπουμ 19 και 21 θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο 25 μέχρι το τέλος του 2014. Όλοι οι τίτλοι των άλμπουμ της βραβευμένης τραγουδίστριας αντιπροσωπεύουν την ηλικία που είχε όταν έγραψε τα τραγούδια που περιέχονται σε αυτά.

Απομένουν 7 μήνες για να επιβεβαιωθεί ή όχι η “προφητεία” του tweet!