Υπάρχουν μπάντες που προσπαθούν και μπάντες που τα καταφέρνουν. Μπάντες που έχουν κάτι να πουν, κάτι διαφορετικό από τις έτοιμες προκάτ λύσεις των covers και της μουσικής που κανονικά θα έπρεπε να παίζεται στα αυστηρά σύνορα του μπάνιου ή του γκαράζ. Οι Mechanical Parts Inside ολοκλήρωσαν την Κυριακή 2 Ιουνίου στο 7 Sins το πρώτο τους Live και αποδεικνύουν ότι ήρθαν για να μείνουν σε αυτό τον πλανήτη και όχι στα στενά όρια της Ελλάδας μόνο.

mpi 3

Στο Live που συμμετείχαν κι άλλες μπάντες όπως οι «σκληροί» Rectifire με τους metal ήχους και την απίθανη κιθαρίστα, όπως οι συμπαθέστατοι  Trip ή οι Blank Spot, ο κόσμος που μαζεύτηκε στο 7Sins είδε ότι υπάρχουν μουσικοί που έχουν το ταλέντο να κάνουν αυτό που ονειρεύονται πραγματικότητα.

MPI 2

Όσοι ήμασταν εκεί είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα περισσότερα κομμάτια που θα απαρτίζουν το πρώτο album των Mechanical Parts Inside που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου, μαζί με τα ήδη γνωστά κομμάτια Human 2.0 και Walking Dead, αλλά και το cover We are all made of stars.

Αναμένουμε νέα για την επόμενη εμφάνιση των Mechanical Parts Inside στην Αθήνα. Εν τω μεταξύ, τους παρακολουθούμε από τη Facebook fan page εδώ, το Youtube κανάλι τους εδώ και το MySpace προφίλ τους εδώ.

Photos by Katerina Diamanti