Το νέο μας διαγωνισμό θα τον λατρέψουν τα παιδιά αλλά και οι γονείς καθώς το δώρο του είναι το tablet Bird Kids Tab 1114, το “ασφαλέστερο Android παιδικό tablet” της Birdphone.

Με προεγκατεστημένες εφαρμογές περιορισμού πρόσβασης, εκπαιδευτικό λογισμικό και συλλογές παραμυθιών, κόμιξ, καρτούν, παιδικών βιβλίων και φυσικά παιχνίδια, η χρήση του Internet δεν ήταν ποτέ τόσο ακίνδυνη και διασκεδαστική.

Επιπλέον, έχει εγκατεστημένο λογισμικό για εκμάθηση και εξάσκηση ορθογραφίας, παιχνίδια ερωτήσεων και γρίφων, παραμύθια και δυνατότητα στον γονέα να κατεβάσει περισσότερες εφαρμογές από το Google Play Store.

Το Bird Kids Tab 1114 αποτρέπει το παιδί σας από το να εγκαταστήσει νέες εφαρμογές, να πάρει το έλεγχο των ρυθμίσεων της συσκευής και να πλοηγηθεί ανεξέλεγκτα στο Internet. Μόνο οι γονείς μπορούν να δώσουν παραπάνω πρόσβαση το tablet με το μοναδικό δικό τους κωδικό. Όσο η συσκευή είναι ξεκλείδωτη λειτουργεί σαν ένα οποιοδήποτε Android tablet.

Για να είστε ο ένας και μοναδικός τυχερός που θα κερδίσει το  Bird Kids Tab 1114 

θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook & Share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015, τα μεσάνυχτα, και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 11 Μαρτίου μέσα από ξεχωριστό post.

Όροι Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τα sites kerdise-to.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com,mydiagonismoi.gr