Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το χρώμιο συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα αυξάνοντας την ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη. Παράλληλα διευκολύνει τη καύση του σωματικού λίπους ενώ σχετίζεται και με μείωση της επιθυμίας για κατανάλωση απλών σακχάρων και γλυκών, συμβάλλοντας στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του σωματικού βάρους.

Το συμπλήρωμα διατροφής Terranova Chromium Complex είναι χρώμιο πικολινικό συνδυασμένο με το ειδικά σχεδιαμένο μείγμα βοτάνων Magnifood τo οποίο αποτελεί πλούσια πηγή μαγνησίου, βαναδίου, ψευδαργύρου, βιταμινών Β1, Β2 και νιασίνης, και διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο μεταβολισμό της γλυκόζης στον οργανισμό, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την απορρόφηση του χρώμιου από τον οργανισμό. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, είναι κατάλληλο για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, άτομα σε προσπάθεια μείωσης του σωματικού βάρους, ιδανικό και για vegetarian και vegans.

To That’s Life δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα Terranova Chromium Complex αρκεί να κάνουν Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook & Share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, μέσα από ξεχωριστό post. Καλή επιτυχία!

Όροι Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com για την προβολή του διαγωνισμού