Εάν αναρωτιέστε τι κάναμε χθες το βράδυ, το flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54 μετατράπηκε σε στίβο μόδας και μουσικής σε ένα πάρτι αφιερωμένο στην Ελληνική παρουσίαση της συλλογής Alexander Wang x H&M και εμείς είμασταν εκεί. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη ενέργεια από το ξεκίνημά της, με τις Cheerleaders των Eθνικών μας Oμάδων – Greek Drops – να χρησιμοποιούν το σκηνικό για μια μοναδική επίδειξη που έδωσε το έναυσμα για το άνοιγμα της συλλογής και της exclusive performance των Onirama. 

IMG_5460

Με έντονη την αθλητική ενέργεια της συλλογής, το σκηνικό αντικατόπτριζε την απόλυτη συνάντηση μόδας και αθλητισμού. Εκτός από τους εκπροσώπους από τον Τύπο της μόδας, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν θαυμαστές αλλά και πολλοί φίλοι των δύο εταιρειών. Το κοινό είδε τη συλλογή στους επώνυμους καλεσμένους όπως η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Μύρωνας Στρατής, η Νάντια Μπουλέ, η Τζένη Θεωνά, ο Al Giga και οι σχεδιάστριες «Mira & Kira», νικήτριες του Best Trendsetter Award, της 16η AXDW.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2374 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2449 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3115 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3137

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Νικολέτα Ράλλη, η Κική Τσόλκα, ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Άλεξ Κάβδας και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης.

 

«Από το shop-in-shop κατάστημα σε σκηνικό στίβου μέχρι το American sport event catering και τις εμφανίσεις των Greek Drops και των Onirama, θελήσαμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο με το αθλητικό ύφος της συλλογής  και  να δείξουμε ότι τα καθημερινά ρούχα μπορούν να είναι μόδα. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό του κόσμου απόψε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συλλογή την ημέρα του λανσαρίσματος», δήλωσε η κυρία Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3268 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3353 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_3461

Στην Ελλάδα, η συλλογή θα διατίθεται από τις 6 Νοεμβρίου σε 4 καταστήματα. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54, Α. Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 20-22.

http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_1979 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2029 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2061 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_1856 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_1872 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2213 http---clients.spyroskanatas.com-wp-content-gallery-alexander-wang-x-hm-img_2289