Βλέπεις κάτι στις σελίδες των περιοδικών ή σε sites και σου κλείνει το μάτι για να το αγοράσεις. Αν όμως δεν σε εκφράζει καλύτερα να το αφήσεις γιατί όλα είναι θέμα μεγέθους, στυλ και σωματότυπου. Και στην τελική ποιος νοιάζεται αν είσαι in fashion; Δεν γεννηθήκαμε όλες fashion icons και καλύτερα γιατί έτσι ξεχωρίζουμε στο πλήθος. Δεν σε στεναχωρεί το γεγονός όταν πας για καφέ να βλέπεις 3-4 κοπέλες να φορούν το ίδιο t-shirt με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι πριν λίγες μέρες είδα 3 κοπέλες στο ίδιο βαγόνι που φορούσαν το ίδιο ακριβώς παλτό με μένα, με δερμάτινο κολάν και μπότες όπως ακριβώς εγώ. Ξεχώριζες μόνο πρόσωπο ,από τον λαιμό και κάτω ίδιες όλες ήμασταν!

Μόδα είναι και γυρίζει

Αν το αγαπημένο σου outfit είναι πλέον εκτός μόδας περίμενε λίγο καιρό, αποθήκευσε το στη ντουλάπα και πίστεψε με θα σου ξαναχρειαστεί. Έχεις ακούσει τη μαμά σου να λέει: ” Καλά τι πήγες και έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσεις αυτό το πουκάμισο;Ξέρεις πόσα τέτοια είχα και έδωσα;” Να ξέρεις η μόδα πάντα γυρίζει.

Μπορεί να μη δείχνει ωραίο

Αν φορέσεις κάτι ενώ είναι τελευταία λέξη της μόδας αλλά δεν μπορείς να το υποστηρίξεις κινδυνεύεις να δεχθείς αρνητικά σχόλια τόσα ώστε να το πετάξεις στα σκουπίδια και να κλαις και τα λεφτά σου.

Η μοναδικότητα σου

Αυτό ακριβώς που είπα στην αρχή για τις κοπέλες και το παλτό. Όλες με το ίδιο.. από εκείνη την ημέρα δεν το έβαλα ξανά γιατί προτιμώ ρούχα τα οποία με κάνουν μοναδική.

Η ημερομηνία λήξης

Κάποια ρούχα λόγω της μόδας έχουν ημερομηνία λήξης και κάτι που είναι must trend σήμερα όπου χάλασες ένα σωρό λεφτά, αύριο μπορεί αν μην είναι. Μη κάνεις λοιπόν οικονομία για να αγοράσεις κάτι το οποίο πιθανότατα θα βάλεις μια σεζόν και μετά θα το φάει ο σκόρος.