Η καλύτερη περίοδος για να αγοράσεις τα αγαπημένα κομμάτια που έχεις βάλει στο μάτι σε μοναδικές τιμές της αγοράς είναι οι εκπτώσεις. Όμως η περίοδος των εκπτώσεων χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να σου προκαλέσει πονοκέφαλο.

Οι ανάγκες

Οι ανάγκες που έχεις πρέπει να συμβαδίζουν με το budget που έχεις σκοπό να διαθέσεις. Μη μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις πράγματα τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσεις μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται σε χαμηλότερη τιμή.

Τσέκαρε 

Η μεγάλη έκπτωση που μπορεί να εμφανίζεται σε ένα ρούχο ή σε ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να είναι πλασματική, και τι εννοώ. Αν έχει κάποιο τράβηγμα ή μια τρυπούλα ή το οτιδήποτε μη το αγοράσεις. Αφενός γιατί δεν πρόκειται να το φορέσεις ποτέ, αφετέρου γιατί και να το φορέσεις θα σκέφτεσαι πάντα ότι ήταν λάθ0ς που το πήρες και θα κλαις τα λεφτά σου.

Σύγκριση

Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις ένα μοναδικό, τέλειο, καταπληκτικό παλτό δεν θα μπεις σε 2-3 μαγαζιά για να συγκρίνεις τιμές; Αυτό επιβάλλει η περίοδος των εκπτώσεων. Τη σύγκριση μεταξύ 2 προϊόντων προκειμένου να αποφασίσεις ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και φυσικά στο στυλ σου.

Δόσεις

Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις προϊόντα με πιστωτική πρέπει να δίνεις μεγάλη προσοχή στους όρους των συναλλαγών.

Και φυσικά τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό

Ζήτα απόδειξη!!!