Αν θέλεις να ακολουθήσεις το επάγγελμα της τεχνήτριας νυχιών θα πρέπει πρώτα από όλα να πας σε μια σχολή προκειμένου να έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς σε ένα σπα, ένα σαλόνι ομορφιάς ή ακόμα και να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση. Θα πρέπει οι πελάτες να είναι πάντα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα προκειμένου να επιστρέψουν. Η βιομηχανία της ομορφιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση εδώ όμως μπορείς να διαβάσεις κάποια tips που θα απογειώσουν την καριέρα σου.

Η προετοιμασία – Ως ειδική στα νύχια θα πρέπει να εξειδικευτείς σε όσα αφορούν τα νύχια στα χέρια ή τα πόδια. Θα πρέπει να μάθεις πως καθαρίζεις τα νύχια και απομακρύνεις τα ενοχλητικά πετσάκια. Επίσης, θα πρέπει να μάθεις πως λιμάρεις τα νύχια αλλά και να εφαρμόζεις τεχνητά!

Η δημιουργία – Φυσικά δεν είναι μόνο το να φτιάξεις ένα σωστό σχήμα νυχιών αλλά και πως θα το βάψεις! Σε μια σχολή θα μάθεις τεχνικές για να μετατρέψουν ένα απλό αποτέλεσμα σε μια επαγγελματική υπηρεσία που θα τους εντυπωσιάσει όλους.

Το αποτέλεσμα – Αφού έχεις δημιουργήσει δεν θα πρέπει να ξεχάσεις το μασάζ με την ενυδατική κρέμα. Δοκίμασε το και πραγματικά οι πελάτες θα σε ευχαριστούν.

Η υγεία των νυχιών – Ο ρόλος σου είναι πολύ σημαντικός αφού εσύ μόνο γνωρίζεις πως τα νύχια του πελάτη είναι υγιή. Έτσι θα χρειαστεί να το διατηρήσεις αλλά και να είσαι παράλληλα αρκετά προσεκτική προκειμένου να βελτιωθεί και η εμφάνιση τους. Ναι, υπάρχουν πρότυπα υγείας που θα πρέπει να ακολουθήσεις για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η σχολή –  Στα Laloo Cosmetics δημιουργούνται σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης.  Τα Laloo Cosmetics έχουν καταχωρηθεί στη συνείδηση των καταναλωτριών ως µια ποιοτική και απόλυτα προσιτή µάρκα ηµιµόνιµων βερνικιών και περισσότερο, στην καρδιά όλων των φίλων, που επιλέγουν πλέον τα Laloo, ως την καθηµερινή παρέα οµορφιάς & στυλ.…έτσι η Laloo Academy είναι πια µια πραγµατικότητα.

Μια εξαιρετική ακαδηµία εκπαίδευσης και οµορφιάς µε ολοκληρωµένα προγράµµατα manicure-pedicure & ονυχοπλαστικής αρχαρίων, αλλά και µετεκπαιδευτικά προγράµµατα επαγγελµατιών, σας περιµένουν να αναπτύξετε µαζί µας την τέχνη σας, να εξελίξετε κοντά µας την τεχνική σας, να δώσετε κύρος και ποιότητα στη δουλειά σας,
να συνδεθείτε µε το απόλυτο beauty trend των Laloo Cosmetics και να ανεβείτε ακόµα πιο ψηλά, ακόµα πιο πολύ. Εκπαιδευτείτε σήµερα κιόλας, σύµφωνα µε τις τάσεις και την εξέλιξη στο παγκόσµιο nailart, µε πιστοποίηση από Κ∆ΒΜ1. Εξαιρετικοί εκπαιδευτές σας περιµένουν για να σας µεταδώσουν τις γνώσεις και τα µυστικά για την τελειοποίηση της τέχνης της ονυχοπλαστικής.
Πάντα µε την ποιότητα των Laloo Cosmetics. Πάντα µε την ευθύνη των πρώτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
T. 213 090 8878, Σαλαµίνος 3, Περιστέρι