Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πάει από πολύ καλά μέχρι πολύ χαλιά. Για να μην καταλήξεις όμως στην δεύτερη κατηγορία, πρέπει να προσέξεις κάποια πραγματάκια. Καταλαβαίνουμε το άγχος που θα σε έχει κατακλύσει από πάνω ως κάτω -πατ πατ συμπαράστασης στην πλατούλα- ωστόσο επειδή είναι εξίσου σημαντικό το τι θα συζητήσετε, καλό είναι να αποφύγεις να ανοίξεις τα παρακάτω ζητήματα, γιατί ο τύπος που σ’αρέσει θα βαρεθεί και θα ξενερώσει δίχως αύριο. Γι’αυτό πες όχι:

1. Στα πολιτικά!

Σε αυτή την χώρα ξαφνικά έγιναν όλοι γνώστες της πολιτικής, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από πολιτικά γεγονότα του παρελθόντος, ενώ η άποψη τους στηρίζεται κυριολεκτικά στο τι θα διαβάσουν και θα ακούσουν από τρίτους. Ακόμα όμως κι αν γνωρίζεις πολύ καλά τι συμβαίνει στην χώρα της κρίσης, κράτησε τις γνώσεις σου για τον εαυτό σου. Διότι σίγουρα πρόκειται να βαρεθεί θανάσιμα το ραντεβού σου, ενώ στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να καταλήξετε σε ένταση αν έχετε διαφορετικές απόψεις.

2. Στο πόσο κουρασμένη είσαι από χθες!

Έχεις βγει ραντεβού, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρεις το πόσο κουρασμένη είσαι από χθες ή το πόσο άσχημα κοιμήθηκες το βράδυ. Είναι μια ασήμαντη πληροφορία για εκείνον και σίγουρα δεν θα του αρέσει καθόλου να το ακούσει ενώ βρίσκεστε για ποτό μαζί.

3. Στην κίνηση που σε καθυστέρησε!

Όχι ότι υπό άλλες συνθήκες θα ήσουν στην ώρα σου, αλλά επείδή ήδη ήταν εκνευριστική η αναμονή του να σε περιμένει, καλό είναι να μην το αναφέρεις ξανά. Σα να μην έγινε ποτέ. Δεν έχετε και κάτι να αναλύσετε άλλωστε…

4. Στον πρώην σου!

Βασικα όχι μόνο στο πρών σου που είναι απαγορευμένο κεφάλαιο, αλλά και γενικά δεν χρειάζεται να αναφερθείς στο παρελθόν σου και στην οποιαδήποτε σχέση σου. Θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα και την ζωή σου, όχι με ποιους και πόσους έκανες κάτι. Άσε που αν μιλήσεις για το πρώην σου, σημαίνει ότι μάλλον δεν είσαι έτοιμη να πας παρακάτω.

5. Στα προβλήματα υγείας σου!

Μπορεί να είσαι για απόσυρση με τόσα θέματα που έχεις, αλλά δεν βρίσκουμε κάπου το νόημα να το αναφέρεις σε εκείνον. Αυτός προφανώς για να βγήκε μαζί σου, ενδιαφέρεται για σένα ή τελοσπάντων κάτι του άρεσε πάνω σου, οπότε σίγουρα δεν του προκαλεί κανένα ενδιαφέρον αυτή η συζήτηση.

6. Τα πόσα χρήματα έχεις!

Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να κάνεις επίδειξη στα χρήματα;! Βαρετό απλά!