Για εξωτερικές εργασίες υπάρχει μια προτίμηση στις rugged συσκευές, μια πρόσφατη όμως προσθήκη της Samsung έρχεται να απλοποιήσει τις διεργασίες που πρέπει να γίνουν εντός γραφείου και εκτός. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα λεπτό και ελαφρύ tablet που να μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα παντού χωρίς να αγχώνεσαι για φθορές, τότε το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro είναι μια συσκευή που μπορεί να μπει μέσα στις επιλογές σου.

Εργασίες, ακόμη και με… γάντια

Η καθημερινότητα των περισσότερων έχει γίνει εξαιρετικά απαιτητική, γι’ αυτό ένα tablet αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, που μπορεί να ανταπεξέλθει τις ώρες που «παλεύεις» να κλείσεις τις διάφορες εκκρεμότητες. Το Galaxy Tab Active4 Pro όμως έρχεται να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στην κατηγορία του, αφού εύκολα μεταμορφώνεται σε «εργαλείο» για multitasking κάνοντας εύκολη τη διαχείριση εργασιών με το διαισθητικό και εύχρηστο One UI. Με 1 ΤΒ αποθηκευτικό, 8πύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 10.1 ιντσών και κύρια κάμερα στα 13.0 MP, πρόκειται για μια συσκευή κατάλληλη για τον επαγγελματία, αφού οι διεργασίες μπορούν να γίνουν αδιάκοπα ακόμα και στην περίπτωση που ο χρήστης φορά τα γάντια εργασίας του με τις ρυθμίσεις ευαισθησίας αφής*. Με τις λεγόμενες «βαριές» εφαρμογές τα πράγματα είναι εύκολα, τη στιγμή που τα Wi-Fi 6 και 5G εξασφαλίζουν σύνδεση στο διαδίκτυο πάντα και παντού.

Μια συσκευή που προσδίδει ασφάλεια

Στο νέο Galaxy Tab Active4 Pro της Samsung βλέπουμε χαρακτηριστικά που ένας χρήστης εκτιμάει να διαθέτει το tablet που χρησιμοποιεί. Μπορείς εναλλακτικά από τα pin ξεκλειδώματος να τα αντικαταστήσεις με το Face Recognition της συσκευής, και να εξασφαλίσεις ότι δεν αποτελεί εύκολο task το να αποκτήσει κάποιος τρίτος πρόσβαση σε αυτή αν εσύ δε το επιτρέψεις! Η πρόσφατη προσθήκη έρχεται με βιομετρική ασφάλεια, ώστε να το ξεκλειδώνει μόνο ο κάτοχός του με fingerprint ή facial profile, και μπαταρία 7,600mAh που απλοποιεί την κατάσταση.

Το extra ανθεκτικό εργαλείο που συνεχίζει και «Χωρίς Μπαταρία»

Το καλύτερο, βέβαια, της υπόθεσης είναι η δυνατότητα να παραμένεις ενεργός ακόμη και χωρίς μπαταρία, αφού το Galaxy Tab Active4 Pro λειτουργεί και χωρίς αυτή! Όταν χρειάζεται να φορτίσεις το tablet, μπορείς να προχωρήσεις σε γρήγορη φόρτιση μέσω POGO** ή USB Type-C. Σε δύσκολες περιπτώσεις όμως, η λειτουργεία «Χωρίς Μπαταρία» έρχεται να σώσει την κατάσταση, αφού ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται κανονικά συνδέοντας μια πηγή ρεύματος. Παράλληλα, πρόκειται για ένα tablet… ανθεκτικό και συμπαγές, αφού είναι ανθεκτικό σε γρατζουνιές, νερό η σκόνη. Είναι εξοπλισμένο με Corning Gorilla Glass 5, πιστοποίηση IP68*** και συμμόρφωση στα MIL-STD-810H**** και είναι κατάλληλο για να συντάξεις γρήγορα emails, να στείλεις αναφορές εκτός γραφείου με το Samsung DeX και όταν επιστρέψεις στο χώρο εργασίας, να προχωρήσεις σε επεξεργασία και σύνδεση σε μεγαλύτερη οθόνη. Το Galaxy Tab Active4 Pro περιλαμβάνει ένα επίσης ανθεκτικό, με πιστοποίηση IP68***, S Pen, που μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα και στο δρόμο χωρίς να έχεις το άγχος της φόρτισης.

Πρόκειται για ένα tablet που λύνει τα χέρια του επαγγελματία, αφού δε θα τον εξυπηρετήσει μόνο στις απλές διεργασίες. Μπορεί να γίνει κινητό σημείο πώλησης (mPOS) για εύκολη επεξεργασία πληρωμών χάρη στη βελτιωμένη Επικοινωνία Κοντινού Πεδίου (NFC), να ελέγξει την ταυτότητα ενός υπαλλήλου, να ανοίξει χρήσιμες εφαρμογές με ένα πάτημα, να έχει πρόσβαση σε αυτό όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη ή να σαρώσει barcodes μεταφέροντας την επιχείρηση παντού.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

*Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.

**Βάση φόρτισης POGO πωλείται χωριστά.

***Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

****Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.