Εν μέσω πανδημίας άλλαξαν πολλά στην καθημερινότητά μας, αυτό που κυρίως όμως επηρεάστηκε είναι ο τρόπος που εργαζόμαστε. Πολλές ήταν οι γυναίκες που για καιρό μπήκαν σε καθεστώς τηλεργασίας και στη συνέχεια κατέληξαν σε αυτό που πλέον χαρακτηρίζουμε υβριδικό μοντέλου γραφείου. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία εργαζομένων, μπορείς εύκολα να καταλάβεις τις νέες απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν στην εργασία αλλά και τη σημασία που έχουν τα σωστά «εργαλεία», προκειμένου να λειτουργήσει το σύστημα αυτό με επιτυχία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη HUAWEI, η οποία, για να διευκολύνει την κατάσταση, πρόσθεσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια Huawei Smart Office, το μοναδικό MateBook D 16.

Το κορυφαίο «εργαλείο» στην εποχή του υβριδικού γραφείου

Τα desktops έχουν τα θετικά τους, σίγουρα όμως δε μπορούν να εξυπηρετήσουν τη σύγχρονη πραγματικότητα που απαιτεί συνεχή μετακίνηση και εργασία μια στο γραφείο και μια στο σπίτι. Αυτό που επιβάλλουν οι συνθήκες μετά την πανδημία είναι ένας ελαφρύς, φορητός υπολογιστής με μεγάλη οθόνη, που να μην κουράζει τα μάτια και να μην υστερεί σε επιδόσεις. Η HUAWEI φαίνεται πως τα κατάφερε, αφού πρόσφατα λάνσαρε το νέο HUAWEI MateBook D 16, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρίς υπερβολή το laptop που ονειρευόταν η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα. Το HUAWEI MateBook D 16 ξεχωρίζει στην κατηγορία του, αφού αποτελεί έναν υπολογιστή που ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά, με ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel Core και μια ολοκαίνουρια HUAWEI FullView εντυπωσιακή οθόνη 16 ιντσών, που προστατεύει τα μάτια ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

Εύκολη τηλεδιάσκεψη κάθε στιγμή

Πρόκειται για την πιο άνετη οθόνη που θα συναντήσεις σε αυτή την κατηγορία και θα σε εξυπηρετήσει σημαντικά, ειδικά αν η εργασία σου περιλαμβάνει διαχείριση ιστοσελίδων, γραφημάτων, δεδομένων και γραπτών εγγράφων, που απαιτούν σχολαστική εξέταση, ακόμη και τις ώρες που βρίσκεσαι καθοδόν. Πολύτιμο εργαλείο θα αποτελέσει και στην περίπτωση που η εργασία σου απαιτεί αρκετές τηλεδιασκέψεις, αφού οι δια ζώσης συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό πια από διαδικτυακές. Αυτό που μπορεί να εγγυηθεί το HUAWEI MateBook D 16 είναι η δημιουργία ενός χώρου συσκέψεων, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, με τη λύση Smart Conference, η οποία διαθέτει ήχο και κάμερα, με την ποιότητα και της έξυπνες λειτουργίες AI. Το FollowCam της κάμερας AI προσαρμόζει την οθόνη σε πραγματικό χρόνο για να διατηρεί το ηχείο στο κέντρο της λήψης, ενώ η λειτουργία Eye Contact βοηθά ώστε οι συνομιλητές να εξασφαλίσουν μια πιο φυσική συνομιλία. Υπάρχει η δυνατότητα εικονικού background της κάμερας, η πληκτρολόγηση είναι ξεκούραστη, η συσκευή δεν υπερθερμαίνεται χάρη στο σύστημα ψύξης Huawei Shark fin Fan, ενώ η τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν σταθερά ασύρματα δίκτυα, ακόμα και με αδύναμα σήματα Wi-Fi.

Όλα σε μια σούπερ συσκευή!

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του HUAWEI MateBook D 16 είναι απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών που προσφέρει. Το tablet μπορεί πανεύκολα να μετατραπεί σε επιφάνεια σχεδίασης ή δεύτερη οθόνη, ενώ ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ασύρματα το smartphone και να χειρίζεται και τις δύο συσκευές σαν να είναι μία. Αυτό πρακτικά σημαίνει γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία, ταυτόχρονη χρήση έως και 3 παραθύρων εφαρμογών, κλήσεις και βιντεοκλήσεις από το κινητό στο MateBook,

αλλά και έλεγχο του κινητού με το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι. Τέλος, για ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, το HUAWEI MateBook D 16 μπορεί να συνδεθεί με οθόνη HUAWEI MateView, ενώ διαθέτει επίσης φορτιστή τσέπης 2ης γενιάς 65 W και περισσότερες θύρες για ευέλικτες συνδέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το HUAWEI ΜateBook D16 μπορείς να δημιουργήσεις μία σούπερ συσκευή που συνδυάζει τα πάντα και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου καθημερινά.

Επίσης, το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community