Η Lady Gaga, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο φημών που υποστήριζαν ότι είναι έγκυος. Αντί να αγνοήσει τις φήμες, η Lady Gaga επέλεξε έναν έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο για να τις διαψεύσει, αναφερόμενη στη στενή της φίλη Taylor Swift.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η Lady Gaga κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν. Με το γνωστό της χιούμορ και την αφοπλιστική της προσωπικότητα, η Gaga αποφάσισε να ανατρέψει τις φήμες κάνοντας μια αναφορά στην Taylor Swift. Είπε χαρακτηριστικά ότι, αν υπήρχε κάποια αλήθεια στις φήμες, θα το είχε ήδη αποκαλύψει η Taylor Swift μέσω ενός από τα γνωστά της τραγούδια.

Παίζει με τις φήμες

Η Lady Gaga έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά της. Με την αναφορά της στην Taylor Swift, η Gaga όχι μόνο διέψευσε τις φήμες με έναν έξυπνο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα έδειξε και τη στενή φιλία που έχει με την Swift. Οι δύο τραγουδίστριες είναι γνωστές για την υποστήριξη που δείχνουν η μία στην άλλη, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Δε χάνει το χιούμορ της

Η χρήση του χιούμορ από την Lady Gaga είναι ένα χαρακτηριστικό που την έχει καταστήσει αγαπητή σε εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Αντί να πάρει μια σοβαρή ή αμυντική στάση, επέλεξε να γελάσει με τις φήμες, δείχνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή της και την ικανότητά της να διαχειρίζεται την πίεση της δημοσιότητας. Η πρόσφατη απάντησή της στις φήμες εγκυμοσύνης με αναφορά στην Taylor Swift αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευφυΐα και το χιούμορ της, ενώ ενισχύει το μήνυμα της στενής φιλίας τους.

Διάβασε επίσης:

Lady Gaga: Με look… συνεργείου αυτοκινήτων!