Και ποιος δεν λατρεύει τον χιονάνθρωπο; Αν μάλιστα είναι με λευκή σοκολάτα και τρώγεται βάζουμε στοίχημα ότι θα τον λατρέψεις περισσότερο.

Υλικά

1 ½ τυρί κρέμα

½ φλιτζάνι βούτυρο

¾ φλιτζάνι μαύρηυ ζάχαρη

¾ φλιτζανιού ζάχαρη άχνη

¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ φλιτζάνι λευκά κομματάκια σοκολάτας

2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

½ φλιτζάνι κομμάτια καραμέλας

½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα φυστίκια

1½ φλιτζάνια ψιλοκομμένα καρύδια

Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τα τυρί κρέμα μέχρι να μαλακώσουν ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, τη μαύρη ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη λευκή σοκολάτα με τη κρέμα γάλακτος και τοποθετούμε για 30 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μείγμα με το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε. Τέλος, σειρά έχουν η καραμέλα και τα φυστίκια. Τοποθετούμε το μείγμα για μια ώρα στην κατάψυξη και αφαιρούμε χωρίζουμε σε 2 μεγάλες μπάλες τη ζύμη τοποθετώντας στο ψυγείο για άλλη μια ώρα περίπου αφού τις έχουμε καλύψει με πλαστικό περιτύλιγμα ξεχωριστά. Αφαιρούμε και «ρολάρουμε» πάνω από την καρύδα και τις δύο μπάλες τοποθετώντας στη πιατέλα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Γαρνίρουμε με κομμάτια σοκολάτας ώστε να σχηματίσουμε το πρόσωπο. Σερβίρουμε με μπισκότα και φρούτα.