Ο καφές! Αχ, ο καφές, είναι ότι καλύτερο και ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσεις το πρωί! Αν σκεφτείς ότι μέχρι τραγούδια τον περιλαμβάνουν καταλαβαίνεις τη σημαντικότητα του! Και τώρα έρχεται η μεγάλη ερωτηση: Πώς θα ήταν αν όλοι, μα όλοι, μπορούσαν να έχουν τον καφέ τους όπως ακριβώς τον θέλουν; Ο Γρηγόρης σου φτιάχνει καθημερινά τη μέρα προσφέροντάς σου τον καφέ όπως εσύ θες με νέες επιλογές σε vegan καφέ και καφέ χωρίς λακτόζη.

Capture

Αν προτιμάς καφέ με γάλα χωρίς λακτόζη, μπορείς να παραγγείλεις έναν Cappuccino Lacto-Free. Αν πάλι προτιμάς μία vegan επιλογή, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Vegan καφέ αμυγδάλου, καρύδας ή σόγιας! Κι όλα αυτά όχι μόνο για εσένα που έχεις δυσανεξία στη λακτόζη ή που προτιμάς τις vegan επιλογές, αλλά και για εσένα, που θέλεις να δοκιμάσεις μία διαφορετική γεύση στον καφέ σου ή που προσέχεις τη διατροφή σου.

Capture

Άλλωστε απολαμβάνοντας έναν από τους vegan cappuccino του Γρηγόρη, προσλαμβάνεις την ίδια ποσότητα ασβεστίου σε σχέση με έναν καφέ κανονικού μεγέθους με πλήρες γάλα. Και όχι μόνο αυτό, τα φυτικά ροφήματα σόγιας, καρύδας και αμυγδάλου είναι από τη φύση τους χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά, gluten free & lacto free! Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό!