Το τζιν-τόνικ είναι ένα κλασικό και αγαπημένο κοκτέιλ, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι ανάλαφρο, δροσιστικό και με λιγότερες θερμίδες σε σχέση με άλλα ποτά που συνοδεύονται από αρκετή ζάχαρη. Αν χρειάζεσαι μια πρόταση που να είναι ιδανική για τις καθημερινές συναντήσεις με τους φίλους σου, ξέρεις ότι πρέπει να ξεκινήσεις τις παρασκευές με ένα premium τζιν, όπως το Hendrick’s.

Αυτό το καλοκαίρι όμως μπορείς να πειραματιστείς με το νέο limited edition από το Cabinet of Curiosities της Lesley Gracie FLORA ADORA, ένα Hendrick’s που σφύζει από το μεθυστικό άρωμα μαγευτικών λουλουδιών και τον γνώριμο φρέσκο και «πράσινο» χαρακτήρα του αγαπημένου τζιν.

Γιατί να το προτιμήσεις:

-Το Hendrick’s FLORA ADORA προσθέτει άλλο ένα αρωματικό σύνολο στον αγαπημένο στρογγυλό χαρακτήρα του Hendrick’s Gin, με ένα μυστικό μπουκέτο ανθισμένων λουλουδιών που είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά στις πεταλούδες και τις μέλισσες, ώστε να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικά δροσερό και πλούσια αρωματικό τζιν.

-Σφύζει από ελκυστικά αρώματα λουλουδιών και παράλληλα αναδύει τον δροσερό και φρέσκο χαρακτήρα του αγαπημένου Hendrick’s Gin.

-Η χαρακτηριστική άρκευθος και ο κόλιανδρος υπογραμμίζονται από πληθωρικές, φρέσκιες και βαθιά γλυκιές ανθισμένες πινελιές.

Πως να το πιεις

Το HENDRICK’S GIN είναι ένα ασυνήθιστα απολαυστικό Super Premium τζιν που παρασκευάζεται στη Σκωτία με μια μοναδική διαδικασία απόσταξης. Απόλαυσέ το ως τζιν-τόνικ με μία φέτα αγγούρι ή ως long drink στο Wildgarden Cup: μια σύνθεση με φρέσκια μέντα, δροσερό αγγούρι και ζουμερά σμέουρα, που συμπληρώνεται με σόδα και λεμόνι.