Επειδή το ουίσκι σκέτο ή ακόμη και με πάγο μας πέφτει κομματάκι ‘βαρύ’, προτιμάμε να το απολαμβάνουμε σε μορφή κοκτέιλ.

Καθώς το ουίσκι κόλα χαλάει την γεύση του ποτού, δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό, το Desert Wasteland κοκτέιλ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία κοκτέιλ που έχουμε δοκιμάσει με βάση το ουίσκι.

Ταυτόχρονα, είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του, δεν χρειάζεται να είναι κανείς bartender για να το φτιάξει. Παρακάτω θα βρείτε την συνταγή και τα υλικά ώστε να το δοκιμάσετε και εσείς. 

Για το Desert Wasteland κοκτέιλ με ουίσκι:
  • 60 ml ουίσκι
  • 1 κτσ triple sec (ή Cointreu) 
  • κτγ orange bitters 
  • 60 ml Tuborg σόδα λάιμ-πράσινο τσάι

Θα χρειαστείτε και ένα μεγάλο τετράγωνο παγάκι.

Χρησιμοποιήσαμε το κλασικό και αγαπημένο Tuborg σόδα λάιμ-πράσινο τσάι, που έρχεται με νέα εμφάνιση. Η γεύση που ξέρουμε και αγαπάμε, ανανεώνεται. Ταιριάζει πολύ με το κοκτέιλ μας, είναι η λεπτομέρεια που θα απογειώσει την γεύση του.

Διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά που εδώ και χρόνια την κάνουν να ξεχωρίζει, η καινούργια εμφάνιση της Tuborg τονίζει ακόμη περισσότερο τη μέγιστη απόλαυση και αναζωογόνηση που μπορεί να χωρέσει σε μια «Tuborg στιγμή».

Mε έντονα χρώματα και pop σχέδια, η σειρά των mixers και αναψυκτικών Tuborg αποτελεί διαχρονικά την εγγυημένη επιλογή σόδας! Το κορυφαίο tonic συνοδεύει άψογα ποτά & cocktails, ενώ τα δροσιστικά Tuborg flavors χωρίς ζάχαρη, με πολύ χαμηλές θερμίδες και φυσικό χυμό φρούτων, είναι συνώνυμα της γευστικής έμπνευσης και ευεξίας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την Tuborg πορτοκάλι-κανέλα, που ταιριάζει επίσης με την καπνιστή γεύση του ουίσκι. Σε αυτήν την περίπτωση, μην βάλετε orange bitters.