Λένε πως τα κατακόκκινα χείλη δείχνουν τόσο θηλυκά και κομψά, που δεν μπορεί κανένας να τους αντισταθεί. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που φορούν κόκκινο κραγιόν νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θεωρούν πως είναι η καταλληλότερη απόχρωση για κάθε εμφάνισή τους.

Τώρα έρχονται να προστεθούν άλλοι 3 έξυπνοι λόγοι, που θα σε πείσουν να φοράς το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν πρωί και βράδυ.

1. Σε θεωρούν νεότερη απ’ ότι πραγματικά είσαι

Μια γυναίκα όσο είναι νέα, έχει κατακόκκινα χείλη, ενώ μεγαλώνοντας αρχίζει να αποκτά πιο σκούρα επιδερμίδα και πιο αχνά χείλη. Έτσι, τονίζοντάς τα με ένα κόκκινο κραγιόν, θα δημιουργήσει μία ενδιαφέρουσα αντίθεση και θα φαίνεται πολύ πιο νέα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Το μυστικό είναι να ανακαλύψεις την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα σου.

2. Σε θεωρούν ικανότερη στη δουλειά σου

Οι έρευνες δείχνουν πως όταν προτιμάς ένα πιο έντονο μακιγιάζ και φοράς ένα κόκκινο κραγιόν φαίνεσαι πιο προσιτή και ικανή στη δουλειά σου. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις πιο δυναμική και έτοιμη να αναλάβεις ηγετικό ρόλο.

3. Βγάζεις περισσότερες selfies

Αν αναρωτιέσαι γιατί κάτι τέτοιο είναι απαραιτήτως καλό, θα σε ενημέρωσω πως με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου και τα βρίσκεις με την εικόνα σου. Οπότε διάλεξε την απόχρωση που σε κολακεύει και φόρεσέ τη χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά.

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Dior γιορτάζει το πιο εμβληματικό κραγιόν 999.

” Λατρεύω το κόκκινο, είναι το χρώμα της ζωής” θα έλεγε ο Christian Dior για το χρώμα που συμβούλευε όλες τις γυναίκες να εφαρμόζουν για να φωτίζεται η επιδερμίδα και το στυλ τους και εμείς σήμερα…ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ!