Όταν βρίσκεις ένα ρούχο που σου αρέσει και σε εκφράζει ενθουσιάζεσαι. Όταν αυτό το ρούχο αντιπροσωπεύει απόλυτα το στιλ σου και συνδυάζει στοιχεία από αγαπημένα σου πράγματα ή συνήθειες ενθουσιάζεσαι λίιιιγο περισσότερο!

Μιλάω φυσικά για την πρώτη capsule συλλογή του Havana Club στην Ελλάδα σε συνεργασία με το streetwear brand Athens Hood Boycott! Το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι Havana Club που έχει «ντύσει» πολλές από τις βραδιές μας δημιουργώντας αναμνήσεις που θα έχουμε μια ζωή, συνεργάζεται με το ελληνικό street brand Athens Hood Boycott και δημιουργούν μια limited συλλογή.

 

Εμπνευσμένη από την ελευθερία και τη δύναμη της κουλτούρας των δρόμων, η συλλογή Havana Club x Athens Hood Boycott ενώνει την Αθήνα με την Αβάνα χρησιμοποιώντας βασικά σημεία αναφοράς το μαύρο χρώμα και το κοινό λογότυπο του collab. Τρία διαφορετικά unisex t-shirts, ένα dad cap και ένα ζευγάρι αθλητικές κάλτσες είναι τα κομμάτια που ανυπομονούμε να φορέσουμε.

Η limited συλλογή Havana Club x Athens Hood Boycott είναι διαθέσιμη στο e-shop athenshoodboycott.com και στο κατάστημα Athens Hood Boycott (Βασιλίσσης Αμαλίας 13, Ναυαρίνου, Αγ. Δημήτριος).