Είναι ένα απόλυτα σικ χτένισμα, σου δίνει ύφος, συνδυάζεται με τζιν και πουκάμισο αλλά και με ένα girly coctail φόρεμα. Με άλλα λόγια ο ψηλός κότσος, ή κατά κόσμον top knot, είναι ο μπαλαντέρ σε κάθε σου περιποιημένη ή επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση.

Πως όμως θα πετύχεις τον πιο τέλεια κότσο κάθε φορά; Με αυτά τα μικρά μυστικά και τα μερικά πολύ απλά βήματα!

1 Λούσε καλά τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν που δεν θα τους προκαλέσει λιπαρότητα. Προτίμησε το Purify & Care της Syoss, ιδανικό τόσο για τις λιπαρές ρίζες όσο και για τις ξερές άκρες.
sy-ma-shp-purify-care

2 Χρησιμοποίησε οπωσδήποτε μαλακτική κρέμα και άφησε την για πάνω από ένα τεταρτάκι να δράσει. Το νέο κοντίσιονερ με ρόδι από την Nature, είναι ιδανικό!
pomegranate_conditioner_250ml_

3 Στέγνωσε τα μαλλιά σου με ένα πιστολάκι με το κεφάλι προς τα κάτω, για να τους δώσεις περισσότερο όγκο!

4 Αφού στεγνώσουν καλά, σκύψε το κεφάλι σου μπροστά για να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρά, έτσι ώστε να τα συγκεντρώσει όσο πιο ψηλά μπορείς.

5 Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και στην συνέχεια πάρε την κοτσίδα και γύρισε την γύρω από την βάση του κότσου. Προσπάθησε να μην την γυρίσεις πολύ σφυχτά, καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ στημένο και στιλιζαρισμένο.

6 Στερέωσε την κοτσίδα με πολλά τσιμπιδάκια και προσπάθησε να την “ανοίξεις” λίγο με τα δάχτυλα σου, ώστε να δώσεις ένα πιο ανάλαφρο look.

7 Αν θέλεις μπορείς να δέσεις μια κορδέλα γύρω από το top knot για ένα πιο girly αποτέλεσμα και μια παραπάνιω τσαχπινιά!