Πάλι άργησες να ξυπνήσεις για να πας στη δουλειά και έχεις και σημαντικό meeting. Θα καταλήξεις να βάφεσαι πάλι στο αυτοκίνητο που όχι δεν το επικροτώ αλλά από το ολότελα.. Και τώρα τι θα κάνεις; Ευτυχώς η Dermacol έχει την λύση και με τρια μόνο προϊόντα καταφέρνει να σε μεταμορφώσει ώστε να είσαι λαμπερή όλη την ημέρα. Θα μου πεις “γίνεται να κάνω μακιγιάζ μόνο με 3 καλλυντικά;”

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Γίνεται! Ποια; Ήρθε η ώρα να στα παρουσιάσω!

Concealer

Capture

To νέο Touch & Cover Illuminating Concealer καλύπτει αποτελεσματικά κάθε ατέλεια απλά με ένα μόνο κλικ! Ένα μόνο click αρκεί και κατευθείαν το υγρό concealer εμποτίζει τις τρίχες του πινέλου. Στη συνέχεια εφαρμόζεις ταμποναριστά την απαραίτητη ποσότητα στην περιοχή που επιθυμείς να καλύψεις και απλώνεις εύκολα με τη βοήθεια του πινέλου.

Κραγιόν

Capture

Το 16H Lip Colour συνδυάζει 2 προϊόντα σε 1: lip colour για υπέροχο πλούσιο χρώμα και ultra gloss για φυσική φροντίδα των χειλιών και προστασία από την ξηρότητα. Απλώνετε εύκολα και χάρη στην επαναστατική του υφή παρέχει πλούσιο χρώμα που στεγνώνει σε μόλις 1 λεπτό και παραμένει αναλλοίωτο για 16 ώρες. Μπορείς να το βρεις σε 6 αποχρώσεις για να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Μάσκαρα για τα φρύδια

Capture

Ένα αξέχαστο και συναρπαστικό βλέμμα δεν εξαρτάται μόνο από τις τέλεια περιποιημένες βλεφαρίδες σου, αλλά και από τα καλοσχηματισμένα φρύδια.  Αρχικά, επιλέξτε την ιδανική απόχρωση για τα φρύδια σου αφού μπορείς να τη βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρωσεις. Στη συνέχεια, απλώς πέρασε το βουρτσάκι κατά μήκος του φρυδιού, για να του δώσεις σχήμα και για να καλύψεις πιθανά κενά με χρώμα. Πέρασε το επαναλαμβανόμενα, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και γέμισμα.