Έχετε δει το Squid Game ή είστε από τους λίγους που έχουν χάσει την ευκαιρία να δουν την πρωτοποριακή αυτή σειρά που έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη; Η νοτιοκορεάτικη σειρά (στα ελληνικά, Το παιχνίδι του καλαμαριού), έσπασε πολλαπλά ρεκόρ και έγινε η πιο πολυπροβλημένη σειρά του Netflix.

Η «φρενίτιδα» που προκαλεί η σειρά συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, αρκετές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της, με τους fans να ψάχνουν να βρουν ρούχα εμπνευσμένα από την ανατρεπτική σειρά. Η αναζήτηση έφτασε στο τέλος της, αφού η Bershka συνεργάζεται με το Squid Game και δημιουργεί μία νέα capsule κολεξιόν με αντρικά και γυναικεία στα οποία τυπώνονται τα πιο χαρακτηριστικά γραφικά αυτής της εθιστικής φανταστικής παραγωγής γεμάτη δράμα και αγωνία.

Το παιχνίδι του Squid Game συνεχίζεται στο Bershka

Ανάμεσα στις αντρικές προτάσεις θα βρούμε κομμάτια όπως το φούτερ με το πρωτότυπο λόγκο της σειράς σε ένα από τα μανίκια, ένα τρίγωνο στο μπροστινό μέρος και στο πίσω μέρος η δημοφιλής
κούκλα από μια από τις έξι δοκιμασίες του διαγωνισμού. Περιλαμβάνεται και ένα λευκό κοντομάνικο
με μια εικόνα από τον ανησυχητικό και πολύχρωμο λαβύρινθο των εγκαταστάσεων και το λόγκο της σειράς στο πίσω μέρος και ένα άλλο φούτερ με κουκούλα σε μαύρο με τη μορφή των διάσημων Dalgona Candy της Κορέας και μια φωτογραφία του μυστηριώδους πρωταγωνιστή της σειράς.

Στα γυναικεία της συλλογής SQUID GAME x Bershka πρωταγωνιστούν και πάλι τα ασπρόμαυρα ως χρώματα βάση των δύο φούτερ με κουκούλα και δύο κοντομάνικες μπλούζες. Και σε αυτές τυπώθηκε η κούκλα, τα Dalgona Candy και άλλες διάσημες εικόνες από τη σειρά, όπως ένας από τους στρατιώτες που διατηρεί την τάξη στο παιχνίδι.

Η νέα κολεξιόν SQUID GAME x Bershka είναι ήδη διαθέσιμη στο bershka.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.