Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι ένα ταξίδι που εξελίσσεται συνεχώς, με νέες προκλήσεις και ανάγκες να εμφανίζονται. Καθημερινά, η επιδερμίδα σου εκτίθεται σε παράγοντες που μπορούν να την επηρεάσουν, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, ακόμη και οι ορμονικές αλλαγές. Είναι φυσικό να αναζητάς λύσεις που είναι όχι μόνο αποτελεσματικές, αλλά και ασφαλείς και ευχάριστες στη χρήση. Αναζητάς προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις δικές σου, μοναδικές ανάγκες, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σου. Σε αυτό το πλαίσιο, η La Roche-Posay έρχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες με τρεις νέες, καινοτόμες δερματολογικές λύσεις.
Νέα γενιά αντηλιακής προστασίας: Anthelios UVAIR™ SPF50+ PA++++
Η καθημερινή αντηλιακή προστασία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της επιδερμίδας σου. Το νέο αντηλιακό Anthelios UVAIR™ SPF50+ PA++++ αποτελεί την επόμενη γενιά καθημερινής αντηλιακής προστασίας. Φαντάσου μια σύνθεση εξαιρετικά ανάλαφρη, βασισμένη κατά 50% σε βάση ορού, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ και Νιασιναμίδη. Η τεχνολογία UVAIR™ δημιουργεί ένα αέρινο φιλμ που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Ταυτόχρονα, σου εξασφαλίζει προστασία από το οξειδωτικό στρες για 16 ώρες, έλεγχο της λιπαρότητας για 12 ώρες και 24ωρη ενυδάτωση.
Το προϊόν αυτό απορροφάται γρήγορα, προσφέρει ματ τελείωμα χωρίς λευκά ίχνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδανική βάση μακιγιάζ. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, υποαλλεργικό και κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους. Η σύνθεσή του με 50% βάση ορού προσφέρει διάφανη εφαρμογή, καθιστώντας το ιδανικό ακόμα και για σκούρες αποχρώσεις επιδερμίδας. Εξασφαλίζει στεγνό τελείωμα, έλεγχο γυαλάδας και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Επιπλέον, δεν περιέχει λιπαρά συστατικά, δεν φράζει τους πόρους, είναι υποαλλεργικό και δεν τσούζει τα μάτια, επιτρέποντας την άνετη χρήση ακόμα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
Εξειδικευμένη λύση για κηλίδες της επιδερμίδας: Anthelios UVMune 400 Anti-Dark Spots Fluid SPF50+
Εάν οι κηλίδες υπερμελάγχρωσης σε απασχολούν, το νέο αντηλιακό Anthelios UVMune 400 Anti-Dark Spots Fluid SPF50+ είναι μια εξειδικευμένη λύση για την προστασία και τη διόρθωσή τους. Συνδυάζει την προηγμένη φωτοπροστατευτική τεχνολογία UVMune 400 –με Mexoryl 400, το πιο αποτελεσματικό φίλτρο κατά των ultra μακρών UVA ακτίνων (400 nm)– με το καινοτόμο συστατικό Melasyl™. Το Melasyl™ έχει την ικανότητα να παγιδεύει τις πρόδρομες ουσίες της μελανίνης και να αποτρέπει την εμφάνιση νέων δυσχρωμιών.
Η σύνθεση έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, προσφέροντας 85% διόρθωση επίμονων κηλίδων μέσα σε 8 εβδομάδες, ενώ μειώνει την ορατότητα και την ένταση των υπαρχουσών κατά 20%. Επιπλέον, βελτιώνει την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας κατά 21%. Διαθέτει ανάλαφρη, μη κολλώδη υφή, που δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται άμεσα, ενώ παραμένει αόρατο σε κάθε τόνο δέρματος. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει πρόληψη και θεραπευτική δράση. Έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τόνους δέρματος και έχει εντυπωσιακά ποσοστά ικανοποίησης από τους καταναλωτές: το 99% αναφέρει ότι η σύνθεση απορροφάται γρήγορα, το 90% ότι δεν αφήνει λιπαρότητα, ενώ 84% βλέπει πιο ομοιόμορφο τόνο και 81% παρατηρεί ορατή μείωση των κηλίδων. Το βασικό ενεργό, Melasyl™, είναι αποτέλεσμα 18 ετών Έρευνας & Καινοτομίας της L’Oréal.
Ολιστική αντιμετώπιση της ενήλικης ακμής: Effaclar A.Z. Gel-Cream
Για την αποτελεσματική διαχείριση της ακμής σε ενήλικες, με ταυτόχρονη δράση κατά των σημαδιών και των πρώτων γραμμών, η La Roche-Posay παρουσιάζει το Effaclar A.Z. Gel-Cream. Αυτή η νέα πρόταση βασίζεται σε τρία δερματολογικά αναγνωρισμένα ενεργά συστατικά: Αζελαϊκό Οξύ, Σαλικυλικό Οξύ και Υαλουρονικό Οξύ, σε συνδυασμό με Ψευδάργυρο. Το Αζελαϊκό Οξύ μειώνει τις φλεγμονές και προλαμβάνει την υποτροπή των ατελειών, ενώ συμβάλλει και στη μείωση των δυσχρωμιών. Το Σαλικυλικό Οξύ βοηθά στον καθαρισμό των πόρων και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, προσφέροντας ήπια απολεπιστική δράση. Το Υαλουρονικό Οξύ ενυδατώνει σε βάθος, ενώ ο Ψευδάργυρος έχει εξυγιαντική και σμηγματορυθμιστική δράση.
Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα καταγράφονται ήδη από την πρώτη εβδομάδα χρήσης: -63% στα σπυράκια, -72% στα σημάδια, με το 98% των χρηστών να δηλώνει πως η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή. Το προϊόν έχει δροσερή υφή τζελ-κρέμας που απορροφάται αμέσως και είναι κατάλληλο ως βάση για μακιγιάζ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για γυναίκες άνω των 25 ετών που εμφανίζουν επίμονες ατέλειες και επιθυμούν λύση που σέβεται τις ανάγκες του ώριμου και συχνά ευαίσθητου δέρματος. Το Effaclar A.Z. Gel-Cream είναι μέρος ενός ολοκληρωμένου πρωτοκόλλου φροντίδας για την ενήλικη ακμή, που περιλαμβάνει και τον Effaclar Micro-Peeling Cleanser για βραδινή χρήση. Έχει βελούδινη υφή, προσφέρει υψηλή ανοχή και συμβάλλει στην αποκατάσταση της επιδερμικής ισορροπίας. Είναι μη φωτοευαίσθητο, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση όλο τον χρόνο. Η σύνθεση αξιοποιεί τον συνδυασμό μη αντιβιοτικών θεραπειών σύμφωνα με τις τρέχουσες δερματολογικές κατευθυντήριες γραμμές, περιορίζοντας έτσι την πιθανότητα ανάπτυξης μικροβιακής αντοχής.
Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι’ αυτό και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;
Leave a Reply